سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها

پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها رئیس جمهور با بیان اینکه مسئولان دستگاه‌ها ضمن اینکه باید به فکر کارکنان خود باشند و براساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند، گفت: دستگاه‌های اجرایی هزینه‌ها را به شکل دقیق مدیریت کرده و در مسیر کاهش هزینه‌ها حرکت کنند، قطعا با کسری مواجه نخواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴، در یکصد و بیست و سومین جلسه هیات دولت چهاردهم، با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف در دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: در دستگاه‌های اجرایی، ضمن رسیدگی و توجه به وضعیت کارکنان، در عین حال، در راستای ارتقای کارآمدی و اثربخشی در سازمان‌ها، حقوق و پاداش باید بر اساس بررسی دقیق عملکرد پرداخت شود.

رئیس جمهور افزود: اگر دستگاه‌های اجرایی راسا اقدام به بررسی و ارزیابی مستمر مجموعه خود کنند و هزینه‌ها را نیز به شکل دقیق مدیریت کرده و در مسیر کاهش هزینه‌ها حرکت کنند، قطعا با کسری بودجه مواجه نخواهیم شد. مسئولان دستگاه‌ها ضمن اینکه باید به فکر کارکنان خود باشند، برای مدیریت هزینه‌ها نیز تلاش موثر داشته باشند.

در این جلسه همچنین مسئولان سازمان برنامه و بودجه گزارش مبسوطی از دورنمای اجرایی ۶ ماهه دوم قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و نیز تصویری کلی از لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور ارائه کردند و اعضای دولت به بحث و تبادل نظر درباره آن پرداختند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز گزارشی از نشست با استانداران ۸ استان ساحلی شمال و جنوب کشور و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری موثرتر از ظرفیت‌های گردشگری دریایی کشور ارائه کرد./ ایرنا 

کلمات کلیدی: ادارات حقوق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار