پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

هدف‌گذاری یکصد میلیارد دلاری وزارت اقتصاد برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: هدف‌گذاری وزارت اقتصاد برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری در کشور، صد میلیارد دلار است که بخشی از آن به منطقه آزاد کیش اختصاص دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 30
کد خبر: ۲۹۳۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعلی مدنی‌زاده شامگاه چهارشنبه در فرودگاه‌ کیش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال به نام سال سرمایه‌گذاری و تولید نام‌گذاری شده است و تمام برنامه‌های وزارت اقتصاد برای جذب سرمایه‌گذاری متمرکز شده تا در سال‌های آینده، افق روشن و پایداری برای اقتصاد ایران رقم بخورد.

وی افزود: مجموع طرح هایی که در سال‌های گذشته اجرا شده، هجده همت است و در چارچوب سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد دریا محور، وزارت اقتصاد در تلاش است تا مناطق ساحلی از جمله کیش، مکران و چابهار به قطب‌های اقتصادی کشور تبدیل شوند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ابراز کرد: برنامه ما این است که کیش به اولین منطقه آزاد کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال و به اولین منطقه آزاد با شرایط ویژه آب‌وهوایی تبدیل شود.

براساس این گزارش، پنج پروژه فرودگاه بین‌المللی کیش در نخستین دقایق حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در این جزیره، افتتاح شد.در این آیین، باند جنوبی، ساختمان برج مراقبت و تکنیکال بلاک، روشنایی باند با یک هزار و 460 چراغ، سامانه ناوبری دی. وی. او. آر و سامانه ناوبری آی. ال. اس به بهره‌برداری رسید.برای اجرای این طرح ها در مجموع 15 هزار میلیارد ریال هزینه شده است.با افتتاح این طرح ها، شرایط برای انجام عملیات ایمن فرودگاهی و فرود ایمن پروازهای داخلی و خارجی در این فرودگاه فراهم شده است.

نشست با مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد، بازدید از دو پروژه تجاری، صنعتی و گردشگری، بازدید از جزایر هندورابی، چارک، بندر آفتاب و چیرویه از دیگر برنامه‌های وزیر اقتصاد در این سفر خواهد بود.در ادامه برنامه‌ها، مدنی‌زاده از شرکت همانندساز بافت دیدن خواهد کرد، با معاونین و مدیران منطقه آزاد کیش جلسه‌ای برگزار می‌کند و با فعالین اقتصادی جزیره کیش نیز به گفت‌وگو می‌پردازد.

این سفر با هدف بررسی وضعیت مناطق آزاد و تقویت تعاملات اقتصادی انجام می‌شود. جزیره کیش با بهره‌گیری از قانون منطقه آزاد تجاری، کانون‌های گردشگری و بازرگانی، جاذبه‌های گردشگری و هتل‌های فراوان یکی از مقصدهای اصلی گردشگری در ایران به‌شمار می‌رود./تسنیم

کلمات کلیدی: دلار
ارسال نظر
آخرین اخبار