روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه

اعتراض‌ها مانع رسیدن پسر نتانیاهو به منصبی با مزایای وزیر شد

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که اعتراض‌ها مانع از تعیین پسر نتانیاهو در منصبی در سازمان جهانی صهیونیسم شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 02
کد خبر: ۲۹۳۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یائیر نتانیاهو، پسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در هیچ منصبی در داخل سازمان جهانی صهیونیسم تعیین نخواهد شد.

شبکه ۱۴ عبری تصریح کرد که عدم تعیین یائیر نتانیاهو در این سازمان به دلیل مخالفت‌ها در داخل این سازمان و مخالفت فراکسیون‌های اپوزیسیون اسرائیل صورت گرفته است.

پس از آنکه نخست وزیر رژیم صهیونیستی پسر خود را نامزد تصدی پستی در شورای اجرایی سازمان جهانی صهیونیسم کرد، اپوزیسیون اسرائیل علیه این اقدام وی وارد عمل شد.

روزنامه عبری معاریو گزارش داد با توجه به جنجالی که این مسئله در اراضی اشغالی به پا کرد، تعیین یائیر نتانیاهو در منصب شورای اجرایی سازمان جهانی صهیونیسم به مدت دو هفته به تعویق افتاده بود.

منابع صهیونیست اعلام کردند که در صورت تعیین پسر نتانیاهو در این منصب، او از خودروی لوکس و حقوق معادل یک وزیر به مدت پنج سال برخوردار می‌شد.

صدای اعتراض اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از تعیین یائیر نتانیاهو در این منصب بلند شد.

یوعز هندل، رئیس حزب «ذخیره» اعلام کرده بود: ما کاملا دیوانه شده‌ایم؛ آیا ممکن است که یائیر در چنین منصبی تعیین شود؟ هر چیزی در اسرائیل ممکن است.

در همین خصوص، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات‌ها در اراضی اشغالی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: یائیر نتانیاهو، فرد حقیری که زندگی خود را برای گسترش نابود کردن و دودستگی صرف کرده است، شایستگی نمایندگی مردم یهود یا برخورداری از جایگاه دولتی و حقوق را ندارد. ما اجازه این امر را نخواهیم داد.

حزب اپوزیسیون «آینده‌ای هست»، نیز اعلام کرد: ما با تعجب بسیار از این تصمیم شرم آور برای تعیین یائیر نتانیاهو در منصبی عالی رتبه در نهاد صهیونیستی مطلع شدیم. ما توافقی از این دست را در نهادهای صهیونیستی امضا نخواهیم کرد.

در مقابل، میکی زوهار، وزیر صهیونیست که ظاهراً پیشنهادهای وسوسه انگیزی را از سوی نتانیاهو در ازای حمایت از تعیین پسرش در این منصب دریافت کرده بود، در واکنش به انتقادها گفت: دودستگی، نفاق، فساد و پوپولیست محض در میان اپوزیسیون وجود دارد.

وی ادامه داد: چگونه اپوزیسیون از تعیین ده‌ها فرد نزدیک به خود و اعضای خانواده‌هایشان در نهادهای داخلی شرم نمی‌کنند؛ اما برای ناکام گذاشتن تعیین یک فرد فقط به این خاطر که نام فامیلی‌اش نتانیاهو است، تلاش می‌کنند. ننگ بر شما باد./مشرق

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار