گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

تداوم کمک‌های بشردوستانه هند/ ۱۶ تن دارو تحویل افغانستان شد

 وزارت بهداشت حکومت طالبان از دریافت 16 تُن دارو و کیت تشخیصی از هند خبر داد و اعلام کرد این کمک‌ها بخشی از حمایت‌های بشردوستانه دهلی‌نو برای تقویت برنامه‌های ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیردار در افغانستان است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 02
کد خبر: ۲۹۳۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت و درمان حکومت طالبان تایید کرد در تداوم کمک‌های بشردوستانه هند، محموله‌ای شامل بیش از 16 تُن دارو و کیت‌های تشخیصی از سوی دولت هند به افغانستان ارسال شده است.

 این اقلام به‌طور خاص برای تقویت برنامه‌های ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیردار در افغانستان ارسال شده‌اند.

اعلامیه وزارت بهداشت حکومت طالبان تصریح می‌کند که این اقدام بخشی از تعهد هند برای حمایت از بخش سلامت و تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه بهداشت و پیشگیری از بیماری‌ها است.

«شرافت زمان» سخنگوی وزارت بهداشت حکومت طالبان، در شبکه ایکس نوشت این داروها و کیت‌های تشخیص، مستقیماً از برنامه ملی پیشگیری از مالاریا و سایر بیماری‌های واگیردار توسط (حشرات یا حیوانات) ناقل در افغانستان حمایت خواهند کرد.
وزارت بهداشت طالبان ضمن قدردانی از این کمک‌های بشردوستانه، هند را «شریک قابل اعتماد در ترویج بهداشت، ثبات و همکاری‌های بشردوستانه» خواند. 

هند به تازگی ضمن ایجاد روابط نزدیک با طالبان و ارتقاء نمایندگی خود در کابل به سطح سفارت، در پی نشستی که ماه گذشته میان وزیران خارجه دو کشور در دهلی نو برگزار شد، متعهد به افزایش کمک‌های بشردوستانه خود به افغانستان شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: افغانستان هند
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار