آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

کشف بزرگ‌ترین مار جهان

در دل جنگل‌های آمازون، پژوهشگران نشنال جئوگرافیک گونه‌ای تازه از آناکوندا را کشف کردند که با طول بیش از ۶ متر و وزن بیش از ۵۰۰ کیلوگرم، شاید بزرگ‌ترین مار جهان باشد!
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۲۹۳۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، گروهی از پژوهشگران در جریان فیلم‌برداری یک مستند علمی در جنگل‌های بارانی آمازون، گونه‌ای تازه از آناکوندا را شناسایی کرده‌اند که شاید بزرگ‌ترین مار در جهان باشد.

این کشف هنگام فیلم‌برداری مجموعه Pole to Pole with Will Smith برای شبکه‌ی نشنال جئوگرافیک انجام شد. تیم تحقیقاتی به سرپرستی برایان فرای از دانشگاه کوئینزلند استرالیا، در منطقه‌ای دورافتاده در اکوادور، با این گونه عظیم‌الجثه روبه‌رو شد.

دانشمندان این مار را گونه‌ای جدید از آناکوندا معرفی کرده‌اند که با نام Eunectes akayima یا «آناکوندای سبز شمالی» طبقه‌بندی شده است. یکی از ماده‌های شناسایی‌شده در این تحقیق ۶/۳ متر طول و بیش از ۵۰۰ کیلوگرم وزن داشت. این اندازه از رکورد‌های ثبت‌شده برای آناکوندای سبز جنوبی (Eunectes murinus) نیز فراتر است، گونه‌ای که پیش‌تر به‌عنوان سنگین‌ترین مار جهان شناخته می‌شد.

فرای در گفت‌و‌گو با وب‌سایت دانشگاه کوئینزلند گفته است: «نمونه‌های جمع‌آوری‌شده از نظر ژنتیکی حدود ۵/۵ درصد با آناکوندای سبز جنوبی تفاوت دارند، و این نشان می‌دهد که با یک گونه مستقل از آناکوندا روبه‌رو هستیم که میلیون‌ها سال مسیر تکاملی جداگانه‌ای را طی کرده است.»

به گفته‌ی اعضای تیم تحقیقاتی، مردم این منطقه قرن‌هاست داستان‌هایی درباره‌ی مار‌هایی غول‌پیکر نقل می‌کنند که طولشان گاهی به بیش از ۷ متر می‌رسد.

فرای گفت: «شکارچیان محلی از مدت‌ها پیش از وجود این مار‌ها خبر داشتند و ما از دانش سنتی آنها برای یافتن محل زیست آناکوندا استفاده کردیم. این کشف، نمونه‌ای روشن از همکاری میان علم مدرن و دانش بومی است.»

کشف آناکوندای سبز شمالی قرار است در مستند جدید نشنال جئوگرافیک با حضور ویل اسمیت نمایش داده شود. این مستند، بخشی از مجموعه‌ای است که به سفر از قطب شمال تا قطب جنوب می‌پردازد و قرار است در سال آینده منتشر شود./ فرارو 

کلمات کلیدی: مار آناکوندا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار