جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود

عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود وزیر امور خارجه کشورمان مواضع جمهوری اسلامی، موضوعات منطقه‌ای و موشکی را شفاف و روشن دانست و در خصوص مذاکره با آمریکا گفت: اگر احیاناً مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۹۳۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، با بیان آنکه مذاکرات ایران و عمان هر شش ماه یکبار در تهران و مسقط برگزار می‌شود، گفت: آمریکا همیشه بحث‌های موشکی و منطقه‌ای را برای مذاکره با ما مطرح کرده است، اما مواضع ما کاملاً شفاف و روشن بوده است و اگر احیاناً مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود.

عراقچی در خصوص آزادی دو تبعه فرانسوی در کشورمان اظهار کرد: این دو تبعه فرانسوی در کشورمان به اتهام جاسوسی محکوم شده بودند که قوه قضائیه، دیشب به گمان من آنان را مشمول رأفت اسلامی قرار داد و آزاد کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی در خصوص آزادی شهروند ما در فرانسه خاطرشان کرد: شهروند کشورمان خانم اسفندیاری در حال حاضر در فرانسه آزاد هستند و در سفارت ایران هستند و و انشاالله مراحل دادگاهی ایشان که به پایان برسد به ایران باز خواهند گشت.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه تاکید کرد: در حال حاضر برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا وجود ندارد که ما به واسطه یا میانجی احتیاج نیاز داشته باشیم. سفر آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند./ مهر

کلمات کلیدی: عراقچی عمان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار