هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی

طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند

طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: بحث استعفای داوطلبان فقط نسبت به انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی مطرح است و در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری اساساً استعفا نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 08
کد خبر: ۲۹۳۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ طحان نظیف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «با توجه به نزدیک شدن به زمان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، لطفاً توضیح دهید ثبت‌نام داوطلبان و بررسی صلاحیت‌ها از چه زمانی آغاز می‌شود؟ آیا داوطلبان باید از مناصب اجرایی استعفا دهند و در این صورت آنها تا چه زمانی فرصت دارند؟»، تصریح کرد: اعلام زمان‌بندی فرآیند انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، بر عهده وزارت کشور است، البته هماهنگی این زمان بندی‌ها با شورای نگهبان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این زمان‌بندی‌ها اعم از دستور آغاز انتخابات، زمان ثبت نام، زمان پیش ثبت نام و استعفای داوطلبان بر عهده وزارت کشور است. بعد از اعلام وزارت کشور، این موارد انجام خواهد شد. البته به صورت اجمالی این زمان‌بندی‌ها مشخص است و، اما زمان دقیق از سوی وزارت کشور بعد از هماهنگی با شورای نگهبان اعلام خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: بحث استعفای داوطلبان از مناصب اجرایی هم در تقویم انتخابات است و زمان بندی آن اعلام خواهد شد. البته بحث استعفا فقط نسبت به انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی مطرح است و در انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری اساساً استعفا نداریم.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه، گفت: طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت کشور خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. همچنین لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد؛ این دو مصوبه با اینکه مربوط به زمان جنگ دوازده روزه بود، اما با نهایت دقت مورد بررسی قرار گرفت.

وی در واکنش به سوال دیگری مبنی بر اینکه برخی از نمایندگان مجلس معتقدند که برای رفع فیلتر تلگرام، شورای عالی فضای مجازی نیاز به مصوبه مجلس دارد، گفت: بر اساس اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی، مهم است که بررسی شود که یک موضوع برای کشور تعهدآور است یا خیر و از سوی دیگر، جنس این موضوع به قرارداد یا موافقتنامه نزدیک است. پس پاسخ به این سوال مستلزم اطلاع از جزئیات چنین توافقی است؛ البته اگر توافقی وجود داشته باشد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار