واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند

واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم

رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای کاهش تورم در کشور دارید؟ گفت: یکی از برنامه‌هایمان این است که باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 08
کد خبر: ۲۹۳۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که دولت چه برنامه‌ای برای کاهش تورم در کشور دارد؟ اظهار کرد: یکی از برنامه‌هایمان این است که باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم.

وی با تأکید بر اینکه هزینه‌ای تحمیل شده بر مردم باید کاهش یابد، افزود: وقتی هزینه‌های دولت کاهش یابد، خود به خود، تورم نیز کاهش خواهد یافت.

رئیس‌جمهور گفت: دولت ما دولت هزینه است، تورم عاملش دولت است، دولت را بزرگ کردیم، تلاش می‌کنیم دولت را کوچک کنیم.

تورم عموماً به معنی افزایش غیرمتناسب سطح عمومی قیمت در نظر گرفته می‌شود؛ بنابراین تورم، روند فزاینده و نامنظم افزایش قیمت‌ها در اقتصاد است. براساس داده‌های رسمی منتشرشده از سوی مرکز آمار ایران، شاخص کل قیمت کالا‌ها و خدمات مصرفی خانوار‌های کشور در مهرماه سال جاری به‌طور میانگین افزایش قابل توجهی داشته است.

کردستان در شهریورماه امسال در نرخ تورم ماهانه و نیز نرخ تورم ماهانه اقلام خوراکی و آشامیدنی بدترین وضعیت را در بین همه استان‌های کشور داشت. سؤال از رئیس‌جمهور این است، آیا جناب آقای دکتر پزشکیان! می‌داند نرخ تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی و آشامیدنی در کردستان در مهرماه به ۶۷.۹ درصد رسیده است؟ خبر دارد نرخ تورم نقطه به نقطه کردستان در مهرماه به ۵۶.۷ درصد رسیده و در این شاخص تنها یک استان کشور وضعیتی بدتر از کردستان داشته است؟

در استانی با ثروت‌های بی شمار خدادادی در حوزه‌هایی، چون کشاورزی و معادن و ظرفیت‌های بی‌بدیل اقتصادی، چون مرز و معادن طلا چرا باید تورم نقطه به نقطه ۸ درصد از میانگین کشوری بالاتر باشد؟ / تسنیم

کلمات کلیدی: تورم دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار