رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

اطلاعیه‌ وزارت‌ کشور درباره جان‌باختگان اغتشاشات

وزارت کشور با صدور اطلاعیه اعلام کرد: در خصوص تعداد جان باختگان اغتشاشات اخیر، دادستانی اعلام نظر می‌کند و دادستانی پس از تفکیک، اطلاعات مرتبط را اعلام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۲۹۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: برداشت‌های متفاوت رسانه‌ای از خبر منتشر شده توسط یکی از پایگاه‌های خبری به نقل از معاون سیاسی وزیر کشور در خصوص بیانات ریاست محترم جمهوری، غیر دقیق است.

 

در این اطلاعیه آمده است: معاون سیاسی وزارت کشور امروز در حاشیه نشست خبری خود، صرفاً از ارائه صورتجلسه شورای امنیت کشور به رئیس محترم جمهوری خبر داده و اظهار نظر یا قضاوتی در خصوص بیانات رئیس جمهور نداشته است.

 

این اطلاعیه می‌افزاید: در پاسخ به پرسشی در این باره، ابتدا این چنین مطرح شد که نشست امروز، نشست ستاد انتخابات کشور است و مناسب‌تر است که بحث‌های مرتبط با انتخابات مطرح شود؛ اما نکات زیر در پاسخ به این پرسش مطرح گردید:

 

۱. ریاست محترم جمهور در جریان جلسات شورای امنیت کشور (شاک) مرتبط با این موضوع بودند و روز سه‌شنبه بعد از برگزاری جلسه، صورتجلسه شاک برای ایشان ارسال می‌شود. همچنین آقای دکتر رحمانی‌فضلی وزیر کشور در جلسه چهارشنبه دولت، گزارش موضوع را ارائه می‌کنند، اما در خصوص اطلاع دقیق ایشان از زمان آغاز اجرای این طرح، سخنی در نشست رسانه‌ای ستاد انتخابات کشور مطرح نشد.

 

۲. سخنان آقای رئیس‌جمهور در آذربایجان شرقی، حاکی از نهایت اعتماد و اطمینان ایشان نسبت به شورای امنیت کشور و وزیر کشور بوده است.

 

۳. در خصوص تعداد جان باختگان اغتشاشات اخیر، دادستانی اعلام نظر می‌کند و دادستانی پس از تفکیک، اطلاعات مرتبط را اعلام خواهد کرد.

 

۴. سازمان‌های بین المللی، معمولا در اعلام آمارها در این نوع موارد غلو می‌کنند.

 

گفتنی است، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رییس ستاد انتخابات کشور امروز در حاشیه نشست خبری با خبرنگاران درباره اظهارات رئیس جمهور در مورد بی اطلاعی اش از زمان اجرای افزایش قیمت بنزین، اظهار داشته بود: روز چهارشنبه قبل از اجرای طرح، وزیر کشور گزارشی در این زمینه در جلسه هیات دولت ارائه می‌کند. به نظر من رئیس جمهور خواست بگوید آنقدر به شورای امنیت کشور و وزیر کشور اعتماد دارد که صفر تا صد اجرای طرح را به شورای امنیت کشور و وزیر کشور تحویل داده است.

 

شایان ذکر است حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور عصر چهارشنبه هفته گذشته در جلسه شورای اداری استان آذربایجان شرقی گفته بود: شبی که سهمیه‌بندی بنزین اجرا شد من خودم هم اطلاع نداشتم و نمی‌دانستم که اجرای این طرح این هفته است یا هفته آینده؛ چرا که به شورای امنیت کشور گفته بودم که زمان آن را به من هم حتی نگویید، چرا که به آن‌ها گفته بودم در صداوسیما کارهای تبلیغاتی اجرای این طرح را انجام دهید و هر شبی که مناسب بود آن را اجرایی کند.

 

روحانی گفته بود: من هم مثل همه مردم ایران مطلع شدم که صبح جمعه قیمت بنزین تغییر کرده است چرا که من هم این طرح را به شورای امنیت واگذار کرده بودم و به آن‌ها گفته بودم که زمانش را به من نگویید چرا که این مصوبه در جلسه سران قوا مصوب شده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار