پاشازاده: فیلم توهین پرسپولیس به استقلال بی‌احترامی بود، عذرخواهی لازم بود

بازیکن پیشین استقلال در خصوص انتشار فیلم توهین هواداران پرسپولیس به استقلال از سوی باشگاه پرسپولیس گفت: این بی‌احترامی‌ها را رد می‌کنم و بهتر است هر اتفاقی می‌افتد ما تیم خودمان را تشویق کنیم. کُری‌ خواندن فرهنگ متفاوتی دارد. 
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 09
کد خبر: ۲۹۳۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی پاشازاده درباره شرایط استقلال پس از تساوی برابر الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا ۲ اظهار داشت: کار استقلال برای صعود سخت شد. تیم ما دیر تشکیل شد و هنوز مشکلاتی وجود دارد. نبود علیرضا کوشکی به چشم آمد و دوباره همان کیفیت قبلی همراه کیفیت خوب هفته‌های اخیر شد. اگر کوشکی کار بچگانه‌ای نمی‌کرد که محروم شود، شرایط استقلال در بازی برگشت برابر الوحدات متفاوت بود. نفرات جایگزین نیز بازیکنانی نیستند که بتوانند با فشار بالا بازی کنند.

وی در مورد اینکه آیا تمرکز استقلال باید روی لیگ برتر باشد یا آسیا تصریح کرد: این مسئله به سیاست باشگاه و کادرفنی برمی‌گردد که چه طرز فکری دارند. در اینگونه مواقع تجربه به کار باشگاه می‌آید. اگر افراد ورزشی در باشگاه حضور داشتند امروز راحت‌تر تصمیم‌گیری می‌شد. مشخص نیست نگاه باشگاه و کادرفنی چیست.

بازیکن پیشین استقلال در خصوص انتشار فیلم توهین هواداران پرسپولیس به استقلال از سوی باشگاه پرسپولیس گفت: این بی‌احترامی‌ها را رد می‌کنم و بهتر است هر اتفاقی می‌افتد ما تیم خودمان را تشویق کنیم. کُری‌ خواندن فرهنگ متفاوتی دارد. 
«ممکن است این اتفاق از طرف هر باشگاهی بیفتد.» پاشازاده با بیان این جمله خاطرنشان کرد: وقتی چنین فیلمی در صفحه باشگاه پرسپولیس منتشر می‌شود، به این معنا است که از قبل قصد چنین کاری را داشتند. خواهش می‌کنم اسم باشگاه فرهنگی - ورزشی را از تابلوی باشگاه‌ها بردارید. بی‌احترامی بین ما وجود دارد و رواج یافته است. هر باشگاهی این کار را انجام می‌داد، رد می‌کردم و فقط منظورم پرسپولیس نیست. ممکن بود این اتفاق از سمت استقلال، تراکتور یا سپاهان نیز رخ می‌داد.

وی گفت: عذرخواهی کردن چیز زیادی نبود و انتظار می‌رفت باشگاه پرسپولیس این کار را انجام دهد. ادب حکم می‌کرد معذرت خواهی کنند. شیطنت رسانه‌ای از سمت پرسپولیس بوده و این باشگاه مسئول است. این فیلم در رسانه دیگری گذاشته نشده که صحبت از شیطنت رسانه‌ای می‌کنند. معذرت‌خواهی در خیلی از جاها نشانگر شجاعت فرد یا مجموعه است. کار اشتباهی بود و بهتر است عذرخواهی کنند. /همشهری

کلمات کلیدی: پرسپولیس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار