البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه رویکرد‌های خصمانه ضدایرانی خود اعلام کرد که مجموعه‌ای از افراد و شرکت‌ها به فهرست تحریم‌های ویژه این وزارتخانه اضافه شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 12
کد خبر: ۲۹۴۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ این وزارتخانه اعلام کرد که این اقدام در چارچوب تحریم‌های ثانویه و با هدف محدودسازی «فعالیت‌های مرتبط با تولید تسلیحات، شبکه‌های مالی و حمایت از گروه‌های مسلح» صورت گرفته است.

بر اساس اعلامیه اوفک، افراد جدید تحریم‌شده شامل اتباع ایران، چین، ترکیه، تایلند و میانمار هستند که با شرکت‌ها و گروه‌های مختلفی مرتبط هستند. از جمله افراد ایرانی می‌توان به «سید علی ابطحی» و «احسان دولت‌آبادی» از اصفهان، «مجید دولتخواه» و «وحید قیومی» اشاره کرد که با شرکت‌های صنعتی و شیمیایی مرتبط با صنایع دفاعی ایران مرتبط هستند. همچنین، افراد چینی و ترکیه‌ای که ادعا می‌شود با پروژه‌ها و شرکت‌های مرتبط با تولید تسلیحات و صنایع شیمیایی ایران همکاری دارند، مشمول تحریم شدند.

علاوه بر این افراد، چندین نهاد و شرکت بین‌المللی نیز به فهرست محدودیت‌ها اضافه شدند که از جمله آنها می‌توان به شرکت‌های تجاری و صنعتی در ترکیه، هند، چین، امارات و اوکراین اشاره کرد. برخی از این شرکت‌ها با تولید و صادرات مواد شیمیایی و هواپیماسازی مرتبط هستند و برخی دیگر با گروه‌های مسلح مانند «ارتش دموکراتیک کارن» در میانمار ارتباط دارند.

همچنین، تغییراتی در اسامی و جزئیات برخی نهاد‌های تحریم‌شده قبلی اعمال شده است؛ از جمله تغییر نام «شرکت صنایع هواپیماسازی ایران» و تغییر پرچم و نام یک کشتی تجاری ثبت‌شده.

وزارت خزانه‌داری آمریکا با تکرار برخی ادعا‌ها اعلام کرده است که هدف از این اقدامات، تقویت نظارت و جلوگیری از توسعه برنامه‌های تسلیحاتی، محدودسازی منابع مالی گروه‌های مسلح و اعمال فشار بر شرکت‌ها و افرادی است که در شبکه‌های بین‌المللی مرتبط با این فعالیت‌ها نقش دارند./ ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار