علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران وزیر خارجه دولت ترامپ در واپسین روزهای حضور خود در این سمت،‌ در بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه سازمان صنایع دریایی، سازمان صنایع هوا و فضا و سازمان صنایع هوایی ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 15
کد خبر: ۷۴۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن سازمان صنایع دریایی، سازمان صنایع هوا و فضا و سازمان صنایع هوایی ایران را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد.

وزیر خارجه آمریکا در بیانیه خود مدعی شد که اشاعه تسلیحات متعارف ایران تهدیدی برای امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی بوده و بر اساس شواهد، ایران همچنان به حمایت نظامی و انتقال تسحلیات به سوریه، لبنان، عراق، یمن و دیگر مناطق ادامه می‌دهد.

پامپئو در بیانیه خود مدعی شد که سازمان‌هایی که امروز تحت تحریم آمریکا قرار گرفتند تامین کننده تسلیحات کشنده برای ارتش ایران از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند.

وزیر امور خارجه دولت ترامپ که تنها 5 روز دیگر در این سمت قرار دارد در این بیانیه گفت که آمریکا همچنان به همکاری با شرکای خود در جامعه بین‌الملل برای تحت فشار قرار دادن ایران برای تغییر بنیادی رفتار خود ادامه می‌دهد.

رئیس جمهور آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ با ادعای واهی نقض برجام، از این توافق خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری را تحت عنوان «فشار حداکثری» علیه ایران وضع کرد.

دولت ترامپ در هفته‌های پایانی عمر خود، روند اعمال تحریم علیه ایران را به‌طور جنون‌آمیزی تسریع کرده و در یکی از جدیدترین موارد، موسسه دانش بنیان برکت که تولیدکننده اولین واکسن ایرانی کرونا است مورد تحریم قرار داده است.

وبگاه «واشنگتن‌ فری‌بیکن»، نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکایی نوشته دولت ترامپ در تلاش است در واپسین روزهای حضورش در قدرت تحریم‌های گسترده‌ای علیه ایران وضع کند. 

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با این رسانه اعمال این تحریم‌ها را به نفع دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا دانسته که در حال تدوین سیاست‌های خود در قبال جمهوری اسلامی ایران است. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار