سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

خشم کاراکاس از رزمایش مشترک/ مادورو واشنگتن را متهم کرد

خشم کاراکاس از رزمایش مشترک/ مادورو واشنگتن را متهم کرد در حالی که واشنگتن حضور نظامی خود را در کارائیب افزایش داده است، «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا روز شنبه رزمایش مشترک جدید آمریکا و متحدش ترینیداد و توباگو را «غیرمسؤولانه» توصیف و محکوم کرد. 
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 16
کد خبر: ۲۹۴۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مادورو رزمایش مشترک آمریکا و ترینیداد را «غیرمسؤولانه» خواند و آن را تهدیدی علیه ونزوئلا دانست. هم‌زمان، آمریکا حضور نظامی خود در کارائیب را گسترش داده و تنش‌ها در این منطقه تشدید شده است.

کاراکاس می‌گوید فعالیت‌های اخیر نظامی آمریکا در این منطقه ــ که واشنگتن مدعی است علیه باندهای مواد مخدر انجام می‌شود ــ در واقع ترفندی برای سرنگونی رهبر چپ‌گرای ونزوئلا، مادورو، است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این دومین رزمایش مشترک آمریکا و ترینیداد و توباگو در کمتر از یک ماه است.

در ماه اکتبر، یک ناوشکن مجهز به موشک‌هدایت‌شونده آمریکا برای چهار روز در ترینیداد پهلو گرفت تا دور دیگری از تمرینات انجام شود؛ اقدامی در برد شلیک به سمت ونزوئلا که دولت این کشور آن را «تحریک‌آمیز» خواند.

مادورو روز شنبه در مراسمی در کاراکاس گفت: «دولت ترینیداد و توباگو بار دیگر رزمایش‌های غیرمسؤولانه‌ای را اعلام کرده و آب‌های ساحلی ایالت سوکره را برای تمرین‌های نظامی در اختیار گذاشته است؛ تمرین‌هایی که هدفشان تهدید جمهوری‌ای مانند ونزوئلاست، کشوری که اجازه نمی‌دهد هیچ‌کس آن را تهدید کند.»

مادورو از هوادارانش در ایالت‌های شرقی کشورش خواسته همزمان با برگزاری این رزمایش‌ها که برای ۱۶ تا ۲۱ نوامبر برنامه‌ریزی شده، «شب‌زنده‌داری و راهپیمایی دائمی در خیابان‌ها» برگزار کنند.

ایالات متحده در هفته‌های اخیر ناوهای جنگی، جنگنده‌ها و هزاران سرباز را به آمریکای لاتین اعزام کرده و به ۲۱ قایق مظنون به قاچاق مواد مخدر حمله کرده است که در نتیجه آن دست‌کم ۸۰ نفر کشته شده‌اند.

واشنگتن هیچ مدرکی ارائه نکرده که نشان دهد این افراد قاچاقچی بوده‌اند و گروه‌های ناظر حقوق بشری می‌گویند این حملات در هر صورت غیرقانونی است.

روز سه‌شنبه هم یک گروه ضربتی ناو هواپیمابر آمریکایی وارد این منطقه شد و این امر کاراکاس را واداشت تا اعلام کند اعزام گسترده نیرو به‌عنوان پاسخ انجام خواهد داد.

«پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا روز پنجشنبه از آغاز عملیاتی نظامی با هدف «نارکوتروریست‌ها در نیم‌کره ما» خبر داد، اما مشخص نبود این عملیات چه تفاوتی با استقرار فعلی نیروهای آمریکایی دارد./ایسنا

کلمات کلیدی: ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار