عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

خشم کاراکاس از رزمایش مشترک/ مادورو واشنگتن را متهم کرد

خشم کاراکاس از رزمایش مشترک/ مادورو واشنگتن را متهم کرد در حالی که واشنگتن حضور نظامی خود را در کارائیب افزایش داده است، «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا روز شنبه رزمایش مشترک جدید آمریکا و متحدش ترینیداد و توباگو را «غیرمسؤولانه» توصیف و محکوم کرد. 
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 16
کد خبر: ۲۹۴۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مادورو رزمایش مشترک آمریکا و ترینیداد را «غیرمسؤولانه» خواند و آن را تهدیدی علیه ونزوئلا دانست. هم‌زمان، آمریکا حضور نظامی خود در کارائیب را گسترش داده و تنش‌ها در این منطقه تشدید شده است.

کاراکاس می‌گوید فعالیت‌های اخیر نظامی آمریکا در این منطقه ــ که واشنگتن مدعی است علیه باندهای مواد مخدر انجام می‌شود ــ در واقع ترفندی برای سرنگونی رهبر چپ‌گرای ونزوئلا، مادورو، است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این دومین رزمایش مشترک آمریکا و ترینیداد و توباگو در کمتر از یک ماه است.

در ماه اکتبر، یک ناوشکن مجهز به موشک‌هدایت‌شونده آمریکا برای چهار روز در ترینیداد پهلو گرفت تا دور دیگری از تمرینات انجام شود؛ اقدامی در برد شلیک به سمت ونزوئلا که دولت این کشور آن را «تحریک‌آمیز» خواند.

مادورو روز شنبه در مراسمی در کاراکاس گفت: «دولت ترینیداد و توباگو بار دیگر رزمایش‌های غیرمسؤولانه‌ای را اعلام کرده و آب‌های ساحلی ایالت سوکره را برای تمرین‌های نظامی در اختیار گذاشته است؛ تمرین‌هایی که هدفشان تهدید جمهوری‌ای مانند ونزوئلاست، کشوری که اجازه نمی‌دهد هیچ‌کس آن را تهدید کند.»

مادورو از هوادارانش در ایالت‌های شرقی کشورش خواسته همزمان با برگزاری این رزمایش‌ها که برای ۱۶ تا ۲۱ نوامبر برنامه‌ریزی شده، «شب‌زنده‌داری و راهپیمایی دائمی در خیابان‌ها» برگزار کنند.

ایالات متحده در هفته‌های اخیر ناوهای جنگی، جنگنده‌ها و هزاران سرباز را به آمریکای لاتین اعزام کرده و به ۲۱ قایق مظنون به قاچاق مواد مخدر حمله کرده است که در نتیجه آن دست‌کم ۸۰ نفر کشته شده‌اند.

واشنگتن هیچ مدرکی ارائه نکرده که نشان دهد این افراد قاچاقچی بوده‌اند و گروه‌های ناظر حقوق بشری می‌گویند این حملات در هر صورت غیرقانونی است.

روز سه‌شنبه هم یک گروه ضربتی ناو هواپیمابر آمریکایی وارد این منطقه شد و این امر کاراکاس را واداشت تا اعلام کند اعزام گسترده نیرو به‌عنوان پاسخ انجام خواهد داد.

«پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا روز پنجشنبه از آغاز عملیاتی نظامی با هدف «نارکوتروریست‌ها در نیم‌کره ما» خبر داد، اما مشخص نبود این عملیات چه تفاوتی با استقرار فعلی نیروهای آمریکایی دارد./ایسنا

کلمات کلیدی: ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار