برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

بازگشت خریداران به بورس؛ معاملات امروز جان گرفت

بازگشت خریداران به بورس؛ معاملات امروز جان گرفت بورس تهران برای دومین روز متوالی صعودی شد و با رشد شاخص‌ها و افزایش تقاضا در نمادهای فارس، فولاد و فملی، شاهد ورود نقدینگی تازه و تقویت هیجان در معاملات پایانی بازار بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 16
کد خبر: ۲۹۴۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازار سهام امروز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴، با روند صعودی آغاز شد و تا پایان معاملات شاهد افزایش شاخص‌ها بودیم. شاخص کل بورس با رشد ۳۴,۰۵۸ واحدی به رقم ۳,۱۳۹,۵۸۵ واحد رسید و شاخص کل هم‌وزن نیز ۷,۶۰۹ واحد بالا رفت و به ۹۱۴,۹۳۷ واحد رسید. این اعداد نشان می‌دهند که علاوه بر نمادهای بزرگ، بخش قابل توجهی از سهام کوچک و متوسط بازار نیز امروز مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفتند.

ارزش بازار امروز بورس تهران به ۹۳,۳۶۵ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات با ثبت ۳۱ میلیارد سهم، نشان‌دهنده فعالیت پرشور معامله‌گران بود. تعداد معاملات به ۴۰۲,۹۵۱ رسید و ارزش معاملات خرد بازار نیز ۱۱۹,۹۹۰ میلیارد تومان گزارش شد. در این شرایط، سرانه خرید سهام و حق‌تقدم ۴۶ میلیون تومان و سرانه فروش ۳۴.۸ میلیون تومان ثبت شد که نشان‌دهنده برتری تقاضا بر عرضه است. قدرت خرید نیز عدد ۱.۳۲ را نشان می‌دهد که رشد تقاضای سهامداران را در بازار منعکس می‌کند.

 

در میان نمادهای پرتقاضا، فارس، فولاد، فملی و وبلمت بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل داشتند و همچنان در صدر توجه بازار بودند. در مقابل، برخی صندوق‌های درآمد ثابت با کاهش شاخص مواجه شدند و نشان دادند که بخشی از سرمایه‌گذاران تمایل دارند به سمت سهام بروند و نقدینگی خود را از صندوق‌های کم‌ریسک خارج کنند.

در فرابورس ایران نیز شاخص کل با ۱۸۷ واحد رشد به ۲۸,۱۰۵ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس به ۱۵,۳۳۴ میلیارد تومان و ارزش بازار پایه ۳,۷۵۱ میلیارد تومان رسید. حجم معاملات فرابورس ۹.۳۶۹ میلیارد سهم و ارزش معاملات بیش از ۱,۴۶۳ میلیارد تومان بود که نشان می‌دهد نقدینگی در این بازار نیز فعال و پویا بود.

 

به طور کلی، امروز شاهد یک روز متعادل و صعودی در بورس تهران بودیم. ورود نقدینگی تازه و رشد شاخص‌ها، نوید هفته‌ای پررونق و مثبت برای سرمایه‌گذاران را می‌دهد. بررسی روند نمادهای پیشرو و صندوق‌ها، به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا فرصت‌های مناسب خرید و فروش را شناسایی کنند و بازار در هفته‌های آتی روند پایدارتری داشته باشد.

بورس دوباره سبز شد/ رشد بازار سرمایه امروز ۲۵ آبان ۱۴۰۴

بازار سرمایه امروز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ معاملات خود را با ادامه روند رو به بهبود روز گذشته آغاز کرد.

بر اساس آمار منتشرشده شاخص‌های اصلی بازار در دقایق ابتدایی فعالیت، همگی با رشد همراه بودند و نشانه‌هایی از تقویت تقاضا در بسیاری از نمادهای بزرگ و متوسط دیده شد.

 

شاخص کل بورس با افزایش ۷ هزار و ۱۶۰ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۶۸۵ واحد قرار گرفت؛ رشدی که نسبت به نوسانات هفته گذشته، از آرام‌تر شدن فشار فروش حکایت دارد. در همین راستا، شاخص کل هم‌وزن نیز با ۲ هزار و ۷۵۹ واحد رشد به عدد ۹۱۰ هزار و ۸۶ واحد رسید و نشان داد که گروه‌های کوچک‌تر نیز در موج مثبت بازار مشارکت داشته‌اند.

ارزش بازار تا لحظه ثبت داده‌ها به ۹۲ هزار و ۵۷۲ هزار میلیارد تومان رسیده و این رقم حاکی از ثبات نسبی ارزش شرکت‌ها در مقایسه با روز گذشته است. از سوی دیگر، ارزش معاملات خرد به بیش از ۳۶ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به میانگین یک‌ماهه بورس رقم بالاتری محسوب می‌شود. این افزایش ارزش معاملات می‌تواند نشانه‌ای از بازگشت تدریجی بخش‌هایی از نقدینگی به جریان دادوستدها باشد؛ نقدینگی‌ای که طی هفته‌های گذشته عمدتاً در انتظار مشخص‌تر شدن شرایط اقتصادی در حاشیه بازار قرار داشت.

 

در بخش حجم معاملات نیز تا ساعت ۱۰:۱۰ بیش از ۵.۸ میلیارد سهم مورد دادوستد قرار گرفته که بیانگر رشد نسبی مشارکت معامله‌گران در شروع بازار است. علاوه بر این، تعداد موقعیت‌های معاملاتی منفی یا همان «نمادهای سرخ» برابر ۱۴۸ هزار و ۷۳۷ مورد گزارش شده که نسبت به روزهای منفی هفته گذشته کاهش یافته و بیانگر بهبود فضای عمومی معاملات است./خبر آنلاین

برآیند این داده‌ها نشان می‌دهد بورس در دومین روز متوالی با روندی متعادل و مثبت همراه شده و اگر

کلمات کلیدی: بورس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار