زیارت اربعین متن و ترجمه / اعمال روز اربعین چیست؟ دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن 

بارش شدید و هشدار سیلاب در شمال‌غرب کشور/ مردم از حریم رودخانه‌ها فاصله بگیرند

بارش شدید و هشدار سیلاب در شمال‌غرب کشور/ مردم از حریم رودخانه‌ها فاصله بگیرند کارشناس هواشناسی با هشدار نسبت به فعالیت سامانه‌های بارشی در ۱۷ استان گفت: امروز شمال‌غرب و سواحل خزر شاهد رگبارهای شدید هستند و از فردا توده هوای سرد در کشور فراگیر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 17
کد خبر: ۲۹۴۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اصغری کارشناس هواشناسی با اشاره به صدور هشدار وقوع سیلاب در شمال‌غرب کشور، از گسترش فعالیت سامانه بارشی در بخش‌های مختلف کشور خبر داد و گفت: پیش از ظهر امروز (دوشنبه، ۲۶ آبان) موج بارندگی‌ها در شمال‌غرب مستقر خواهد شد. در شهرهایی همچون تبریز، زنجان، خلخال، سراب، مشکین‌شهر و اهر احتمال وقوع سیلاب شدت دارد و مردم باید از حریم رودخانه‌ها فاصله بگیرند.

اصغری بیان کرد: از ساعات بعد از ظهر امروز هسته اصلی بارش‌ها در سواحل دریای خزر قرار می‌گیرد و به‌ویژه سواحل غربی خزر بیشترین ریزش‌ها را شاهد خواهند بود، مناطقی مانند آستارا، تالش، انزلی، چمخاله و… از بعد از ظهر امروز بیشترین رگبارها را تجربه خواهند کرد، بر همین اساس باغداران امروز از سمپاشی باغ‌ها خودداری کنند.

این کارشناس هواشناسی تاکید کرد: در ادامه فعالیت سامانه بارشی، از اوایل ظهر امروز استان‌های مازندران و گلستان درگیر رگبارهای شدید خواهند شد. شهرهایی مانند رامسر، تنکابن، عباس‌آباد، چالوس، مرزن‌آباد، رویان، محمودآباد، چمستان، آمل، بابلسر، گلوگاه، کردکوی و گرگان بیشترین بارش‌ها را خواهند داشت.

اصغری با اشاره به وضعیت هوای تهران نیز گفت: امروز در پایتخت بارندگی موقتی رخ می‌دهد و در ارتفاعات تهران احتمال بارش برف بسیار زیاد است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از فردا کاهش محسوس دما در بسیاری از مناطق کشور رخ خواهد داد و هوای سرد فراگیر می‌شود./مهر

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار