نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

رئیسی: پیک جدید بیماری‌های تنفسی در راه است

رئیسی: پیک جدید بیماری‌های تنفسی در راه است  معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان "با توجه به احتمال سردشدن هوا پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم. "، گفت: امسال بیش از ۲ میلیون دوز واکسن در سراسر کشور در مراکز بهداشتی توزیع و مصرف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 18
کد خبر: ۲۹۴۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی  درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: ما یک پیک (اوج‌گیری) بیماری آنفلوآنزا را داشتیم که حدوداً از اواخر مهر شروع شد و اکنون رو به کاهش است؛ البته با توجه به احتمال سرد شدن هوا، پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم، با این حال، نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری در بیماری‌های تنفسی و آنفلوآنزا نداشته‌ایم.

وی در مورد توزیع واکسن آنفلوآنزا  نیز افزود: امسال نیز واکسن در دو بخش خصوصی و دولتی توزیع شد. واکسن آنفلوآنزا جزء واکسن‌های سبد واکسیناسیون روتین کشور نیست و این واکسن برای بیماران مزمن تنفسی، بیماران سرطانی و کادر بهداشت و درمان که ارتباط مستقیم با بیماران دارند توصیه می‌شود.
رئیسی ادامه داد: امسال بیش از 2 میلیون دوز واکسن در سراسر کشور در مراکز بهداشتی توزیع و مصرف شده است و همچنان نیز تعدادی واکسن آنفلوآنزا در مراکز موجود است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: این واکسن طبق فهرست به بیماران و گروه‌های مشخصی به‌طور رایگان ارائه می‌شود. سالمندان بالای 65 سال، بیماران سرطانی، مادران باردار و برخی بیماران جزو این فهرست هستند که واکسن‌های آنفلوآنزای رایگان دریافت می‌کنند./تسنیم

کلمات کلیدی: وزارت بهداشت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار