تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است

مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد

مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد با افزایش غلظت آلاینده‌های هوا و بر اساس اطلاعیه کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس ابتدایی شهر و روستا‌های اراک، ساوه و شازند به‌صورت غیرحضوری فعالیت خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 18
کد خبر: ۲۹۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به روند افزایشی شاخص آلایندگی هوا در شهر‌های اراک، ساوه و شازند، تصمیمات ویژه‌ای برای کاهش اثرات آلودگی اتخاذ شد.

بر اساس این اطلاعیه، فعالیت مقطع ابتدایی در شهر‌های اراک، ساوه و شازند و در روستا‌های کزاز، قدمگاه، اکبرآباد، رباط میل، ضامنجان، چقا، شهرجرد و حاجی آباد به صورت غیرحضوری و در بستر سامانه شاد برگزار و مهد‌های کودک و مراکز پیش‌دبستانی تعطیل هستند.

همچنین با دورکاری مادران دارای کودکان زیر دو سال و کارمندان دارای بیماری زمینه‌ای موافقت شد و اداره کل حفاظت محیط زیست موظف به پایش و برخورد با صنایع آلاینده اطراف شهر و شهرک‌های صنعتی شد و شهرداری‌های اراک، ساوه و شازند نیز باید از فعالیت کارگاه‌های عمرانی تشدیدکننده آلودگی جلوگیری کنند.

پلیس راهور نیز تشدید برخورد با خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی را در دستور کار دارد.

در این اطلاعیه از شهروندان به‌ویژه بیماران قلبی و ریوی و مادران باردار خواسته شده است از تردد غیرضرور در فضای باز خودداری کنند و با استفاده از ماسک و مصرف مایعات و سبزیجات اثرات سو آلودگی را کاهش دهند.

کارگروه اضطرار همچنین بر تداوم استفاده نیروگاه شازند از سوخت گاز و مازوت کم‌سولفور و اتخاذ تمهیدات لازم توسط شرکت ایرالکو برای کنترل آلایندگی خطوط احیا و آند قدیم تأکید کرده است.

کلمات کلیدی: تعطیلی مدارس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار