چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

عقب نشینی دولت هلند از تصاحب شرکت چینی نکسپریا

عقب نشینی دولت هلند از تصاحب شرکت چینی نکسپریا پس از هفته‌ها تنش میان هلند و چین، دولت هلند اعلام کرده است که روند تصاحب شرکت اروپایی تولیدکننده تراشه نکسپریا را متوقف کرده و کنترل این شرکت را به شرکت چینیِ مادر آن، یعنی «وِنتای تکنولوژی» بازگردانده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 19
کد خبر: ۲۹۴۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، فینسنت کاررمانس، وزیر امور اقتصادی هلند، روز چهارشنبه (28 آبان) در شبکه اجتماعی X نوشت که فرمانی که به دولت هلند اختیار جلوگیری یا اصلاح تصمیمات نکسپریا را می‌داد لغو شده است و این اقدام را «نشانه‌ای از حسن نیت» توصیف کرد.

در 30 سپتامبر سال جاری، دولت هلند به بهانه امنیت ملی، کنترل شرکت نکسپریا را از شرکت چینی ونتای تکنولوژی برای مدت یک سال تعلیق کرد؛ امری که در عمل به معنی تصاحب شرکت توسط دولت هلند بود. در واکنش، وزارت بازرگانی چین در 4 اکتبر اعلام کرد که صادرات برخی قطعات نهایی مشخص از سوی کارخانه واقع در چین را ممنوع می‌کند.

با اینکه فناوری تراشه نکسپریا در زمره فناوری‌های پیشرفته قرار نمی‌گیرد و این شرکت تنها یک کارخانه در چین دارد، این مناقشه با این حال برای مدتی بر برنامه تولید خودروسازانی مانند هوندا و فولکس‌واگن نیز تأثیر گذاشت.
پس از دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا در اواخر اکتبر در کره جنوبی، پرونده نکسپریا وارد مرحله تازه‌ای شد. چین در 10 آبان اعلام کرد که محصولات واجد شرایط نکسپریا را از محدودیت صادراتی معاف می‌کند و هفته گذشته نیز با اعزام هیئتی از سوی هلند به چین برای مذاکرات در این هفته موافقت کرد.

وزارت امور اقتصادی هلند در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیئت هلندی این هفته وارد پکن شده و با طرف چینی درباره «راه‌حلی مورد قبول هر دو طرف» گفت‌وگو می‌کند./تسنیم

کلمات کلیدی: هلند
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار