ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عقب نشینی دولت هلند از تصاحب شرکت چینی نکسپریا

عقب نشینی دولت هلند از تصاحب شرکت چینی نکسپریا پس از هفته‌ها تنش میان هلند و چین، دولت هلند اعلام کرده است که روند تصاحب شرکت اروپایی تولیدکننده تراشه نکسپریا را متوقف کرده و کنترل این شرکت را به شرکت چینیِ مادر آن، یعنی «وِنتای تکنولوژی» بازگردانده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 19
کد خبر: ۲۹۴۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، فینسنت کاررمانس، وزیر امور اقتصادی هلند، روز چهارشنبه (28 آبان) در شبکه اجتماعی X نوشت که فرمانی که به دولت هلند اختیار جلوگیری یا اصلاح تصمیمات نکسپریا را می‌داد لغو شده است و این اقدام را «نشانه‌ای از حسن نیت» توصیف کرد.

در 30 سپتامبر سال جاری، دولت هلند به بهانه امنیت ملی، کنترل شرکت نکسپریا را از شرکت چینی ونتای تکنولوژی برای مدت یک سال تعلیق کرد؛ امری که در عمل به معنی تصاحب شرکت توسط دولت هلند بود. در واکنش، وزارت بازرگانی چین در 4 اکتبر اعلام کرد که صادرات برخی قطعات نهایی مشخص از سوی کارخانه واقع در چین را ممنوع می‌کند.

با اینکه فناوری تراشه نکسپریا در زمره فناوری‌های پیشرفته قرار نمی‌گیرد و این شرکت تنها یک کارخانه در چین دارد، این مناقشه با این حال برای مدتی بر برنامه تولید خودروسازانی مانند هوندا و فولکس‌واگن نیز تأثیر گذاشت.
پس از دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا در اواخر اکتبر در کره جنوبی، پرونده نکسپریا وارد مرحله تازه‌ای شد. چین در 10 آبان اعلام کرد که محصولات واجد شرایط نکسپریا را از محدودیت صادراتی معاف می‌کند و هفته گذشته نیز با اعزام هیئتی از سوی هلند به چین برای مذاکرات در این هفته موافقت کرد.

وزارت امور اقتصادی هلند در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیئت هلندی این هفته وارد پکن شده و با طرف چینی درباره «راه‌حلی مورد قبول هر دو طرف» گفت‌وگو می‌کند./تسنیم

کلمات کلیدی: هلند
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار