نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات 

اعزام ۲۵۰ مامور مرزی آمریکا به لوئیزیانا و می‌سی‌سی‌پی

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد دولت آمریکا در نظر دارد ماه آینده 250 مامور مرزی را به لوئیزیانا و می سی سی پی اعزام کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 19
کد خبر: ۲۹۴۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از اسناد و منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا در نظر دارد ماه آینده 250 مامور مرزی فدرال را به لوئیزیانا و می سی سی پی اعزام کند تا حدود 5000 نفر را در این دو ایالت، دستگیر کنند.

انتظار می رود این عملیات که با نام «جاروکردن باتلاق» شناخته می شود، در اوایل ماه دسامبر با تمرکز بر بخش های جنوب شرقی این دو ایالت، آغاز شود.

براساس این گزارش، مامورانی که انتظار می رود روز جمعه به نیواورلئان برسند تا تجهیزات و وسایل نقلیه خود را مستقر کنند، در تمام محله ها پخش خواهند شد.

این در حالی است که افزایش برنامه ریزی شده نیروها برای اعزام به می سی سی پی و لوئیزیانا، در بحبوحه سرکوب گسترده و شدید مهاجران توسط دولت ترامپ انجام می شود.

پیشتر واشنگتن پست با استناد به اسنادی که از پنتاگون بدست آورده، گزارش داد دولت آمریکا طرحی را برای استقرار 1000 نیروی گارد ملی در لوئیزیانا برای عملیات اجرای قانون در مراکز شهری این ایالت در نظر گرفته است.

در گزارش واشنگتن پست آمده است در این اسناد گفته شده که این طرح به ارتش اجازه می دهد تا ماموریت های قانونی را در شهرهایی مانند نیواورلئان و باتون روژ تکمیل کند.

در همین حال تام هومان مسئول امنیت مرزی کاخ سفید در مصاحبه با فاکس نیوز اعلام کرد قصد دارد عملیات ها و اقدامات مهاجرتی فدرال در شهر نیویورک را افزایش دهد.
رئیس جمهور آمریکا هفته‌هاست در راستای سیاست‌های ضدمهاجرتی خود و مبارزه با آنچه روند فزاینده جرم و جنایت خوانده، گارد ملی را در شهرهای مختلف سراسر ایالات متحده از جمله واشنگتن، لس آنجلس و برخی دیگر شهرهای دموکرات مستقر کرده است.

استقرار این نیروها مورد انتقاد گسترده دموکرات ها روبرو شد. آنها با طرح شکایت های متعدد در دادگاه، خواستار ممنوعیت اعزام این نیروها شدند و دیوان عالی در حال بررسی و تصمیم گیری درباره قانونی بودن اقدامات ترامپ است.

ترامپ همواره وعده اخراج گسترده مهاجران از خاک این کشور را مطرح کرده است. او ادعا می‌کند که این اقدام برای تامین امنیت در آمریکا پس از افزایش بی‌سابقه شمار مهاجران غیرقانونی در دوره ریاست‌جمهوری بایدن، ضروری است./تسنیم

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار