نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم رئیس‌جمهور اوکراین در گفت‌و‌گو با همتای ترکیه‌ای خود گفت که قصد تبادل زندانیان با روسیه را دارد و رئیس‌جمهور ترکیه هم بر تمامیت ارضی اوکراین تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 19
کد خبر: ۲۹۴۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین که به ترکیه سفر کرده است، شامگاه چهارشنبه در دیدار با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور این کشور عنوان کرد: «ما برای اعتماد میان ترکیه و اوکراین ارزش قائلیم و از اهمیتی که ترکیه برای اوکراین قائل است، قدردانی می‌کنیم.»

رئیس‌جمهور اوکراین با اشاره به عملیات نظامی ویژه روسیه اذعان کرد: «افزایش حملات به زیرساخت‌های انرژی در جنگ علیه اوکراین خسارات جبران‌ناپذیری به بار می‌آورد.»

زلنسکی تاکید کرد: «ما می‌خواهیم تبادل زندانیان را تا پایان سال از سر بگیریم و ترکیه در این زمینه از ما حمایت فوق‌العاده‌ای می‌کند.»

وی افزود: «در حال حاضر، بسیاری از فرآیند‌ها برای پایان دادن به جنگ سرعت گرفته و شتاب گرفته‌اند. مردم به وضوح می‌بینند که امنیت دریای سیاه چقدر حیاتی است و تنها با همکاری ترکیه می‌توان از آن محافظت کرد.»

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه نیز به نوبه خود اظهار کرد: «از سرگیری روند مذاکرات استانبول بین هیات‌های روسیه و اوکراین مهم است.»

او خاطر نشان کرد: «ما میزبان مذاکرات بین هیات‌های اوکراین و روسیه بودیم. در طول سه دور مذاکرات، پیشرفت‌هایی به‌ویژه در مورد مسائل بشردوستانه حاصل شد. طرفین توانستند مستقیما در مورد مسائل آتش‌بس و صلح و همچنین مسائل نظامی بحث و رایزنی کنند. ما همه این گام‌ها را ارزشمند می‌دانیم. امروز، ما همچنین بر لزوم ادامه روند استانبول با رویکردی عملگرایانه و نتیجه‌محور تاکید کردیم.»

اردوغان همچنین ضمن آنکه همکاری روسیه و ایالات متحده درباره جنگ اوکراین را «مهم» دانست، گفت: «اول از همه، ما آماده‌ایم تا با روسیه در مورد پیشنهاد‌هایی که آتش‌بس را تسریع و راه را برای صلح عادلانه و پایدار هموار می‌کند، بحث کنیم. ما برای مشارکت متحد خود، ایالات متحده، در این روند اهمیت زیادی قائلیم.»

وی افزود: «ما بار دیگر تعهد خود را بر تمامیت ارضی، حاکمیت و استقلال استراتژیک اوکراین تایید می‌کنیم.»/ اسپوتنیک

کلمات کلیدی: اوکراین زلنسکی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار