واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند

ادعای تازه زلنسکی؛ چین، پاکستان و کشور‌های آفریقایی در کنار روسیه می‌جنگند

ادعای تازه زلنسکی؛ چین، پاکستان و کشور‌های آفریقایی در کنار روسیه می‌جنگند رئیس‌جمهور اوکراین بار دیگر مدعی حضور نیرو‌های خارجی در جبهه روسیه شد؛ اظهاراتی که پیش‌تر نیز از سوی منابع مستقل و کشور‌های مورد اشاره تکذیب شده بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۸۵۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، شامگاه دوشنبه مدعی شد که نیرو‌های ارتش این کشور در شمال شرق اوکراین در حال نبرد با آنچه او «مزدوران خارجی» خواند، هستند؛ افرادی که به ادعای او از کشور‌های چین، پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان و برخی کشور‌های آفریقایی برای حمایت از روسیه وارد جنگ شده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز» زلنسکی این اظهارات را پس از بازدید از منطقه خط مقدم در استان خارکیف و دیدار با فرماندهان نظامی مطرح کرد و در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در این محور، رزمندگان ما از مشارکت مزدورانی از چین، تاجیکستان، ازبکستان، پاکستان و کشور‌های آفریقایی در جنگ گزارش داده‌اند. ما پاسخ خواهیم داد.»

رئیس‌جمهور اوکراین در گذشته نیز بار‌ها ادعا‌هایی مشابه درباره حضور نیرو‌های خارجی در کنار ارتش روسیه مطرح کرده بود. از جمله در ماه‌های گذشته مدعی شده بود که پکن در حال اعزام نیرو‌هایی برای حمایت از عملیات نظامی مسکو است؛ ادعایی که بلافاصله از سوی دولت چین رد شد.

همچنین تاکنون هیچ‌یک از نهاد‌های معتبر بین‌المللی یا رسانه‌های مستقل، شواهدی مبنی بر حضور رسمی یا سازمان‌یافته نیرو‌های نظامی چین، پاکستان یا کشور‌های آفریقایی در جنگ اوکراین ارائه نکرده‌اند.

رویترز در ادامه گزارش خود نوشت که برای دریافت نظر، با سفارتخانه‌های پاکستان، تاجیکستان و ازبکستان در کی‌یف تماس گرفته، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده است. همچنین مقامات روسیه تاکنون واکنشی رسمی به اظهارات جدید زلنسکی نشان نداده‌اند.

این در حالی است که پیش‌تر نیز زلنسکی مدعی حضور هزاران نیروی نظامی کره شمالی در منطقه کورسک روسیه شده بود؛ ادعایی که از سوی مسکو تأیید نشد و از سوی ناظران بین‌المللی نیز با تردید روبه‌رو گردید.

تحلیلگران مستقل، اظهارات اخیر زلنسکی را نه ارائه اطلاعات دقیق از وضعیت میدانی، بلکه بخشی از جنگ روانی و تبلیغات سیاسی ارزیابی می‌کنند. به گفته آنان، تکرار ادعا‌هایی که پیش‌تر بی‌اساس بودن آنها آشکار شده، تنها موجب فرسایش اعتبار دیپلماتیک دولت اوکراین در افکار عمومی جهانی می‌شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: اوکراین زلنسکی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار