ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند

لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند نماینده لندن در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از طرف فرانسه، آلمان، انگلیس و آمریکا در نشست شورای حکام سخن می گفت، اعلام کرد: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 20
کد خبر: ۲۹۴۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کورین کیتسل» (Corinne Kitsell) سفیر و نماینده دائم انگلیس در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) که از طرف فرانسه، آلمان، انگلیس و آمریکا (گروه چهارجانبه) در نشست شورای حکام این نهاد در مورد اجرای تعهدات ایران ذیل توافقنامه پادمان‌های پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) سخن می‌گفت، بی اشاره به انقضای مدت قانونی ۱۰ ساله توافق سال ۲۰۱۵ با تهران (موسوم به برجام)، خروج یکجانبه واشنگتن از توافق مذکور در سال ۲۰۱۸ و انفعال مطلق تروئیکای اروپائی طرف ایران در برجام در عمل به تعهداتشان مطابق با توافق مذکور، با طرح ادعایی مضحک و عوام فریبانه مدعی شد: شورای امنیت اخیراً محدودیت‌هایی را بر برنامه هسته‌ای ایران مجدداً اعمال کرده است و لذا کشورها موظفند این تصمیمات را از طریق اقدامات خود اجرا کنند!

سفیر و نماینده دائم انگلیس در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: امروز، بریتانیا، فرانسه، آلمان و ایالات متحده قطعنامه‌ای را برای شفاف‌سازی مأموریت گزارش‌دهی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه می‌کنند که تضمین می‌دهد آژانس گزارش‌های منظمی در مورد پایبندی ایران به عناصر هسته‌ای قطعنامه‌های شورای امنیت که دوباره برقرار شده‌اند را ارائه دهد. این قطعنامه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند؛ بلکه قطعیت را احیا می‌کند و مأموریت روشنی برای گزارش‌دهی آژانس فراهم می‌کند و به همان گزارش‌دهی قبل از برجام بازمی‌گردد. این شفافیت برای آژانس ضروری است تا بتواند مأموریت خود را انجام دهد.

وی بدون محکوم کردن جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تهران بر خلاف تمامی کنوانسیون‌های بین المللی و بی اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای تهران، مدعی شد: این قطعنامه همچنین عدم پایبندی ایران به تعهدات قانونی خود تحت توافقنامه پادمان‌های NPT را که همچنان به قوت خود باقی است، یادآوری می‌کند. ایران به همه تأسیسات تحت پادمان خود دسترسی نداده است. بنابراین، این قطعنامه چیزی بیش از آنچه ایران از نظر قانونی موظف به ارائه آن است، درخواست نمی‌کند: دسترسی بدون مانع، اطلاعات دقیق در مورد حسابداری مواد هسته‌ای و تأسیسات هسته‌ای تحت حفاظت، و احیای ترتیبات نظارتی لازم.

«کورین کیتسل» سپس افزود: این قطعنامه حق ایران را تحت ماده چهارم NPT برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز مجدداً مورد تأیید قرار می‌دهد./مهر

کلمات کلیدی: لندن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار