پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

پاکستان: موج تازه تروریسم نتیجه امتیاز دادن به طالبان است

پاکستان: موج تازه تروریسم نتیجه امتیاز دادن به طالبان است وزیر دفاع پاکستان با انتقاد شدید از سیاست‌های گذشته اسلام‌آباد در قبال طالبان گفت موج تازه تروریسم در این کشور نتیجه «امتیاز دادن» به طالبان و نزدیکی با سران این گروه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 22
کد خبر: ۲۹۴۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «خواجه محمد آصف» وزیر دفاع پاکستان اظهار داشت که چالش‌های امنیتی امروز این کشور ریشه در تصمیمات نادرست گذشته دارد؛ به‌ویژه سیاست نزدیکی با سران حکومت طالبان و سفرهای پرطمطراق مقام‌های پاکستانی به کابل که اشتباه بودند.

وی در برنامه «میری سوال» شبکه سما با لحنی تند گفت: «همان‌هایی که به کابل می‌رفتند و چای می‌خوردند، مسئول وضعیت امروزند. کسانی که فکر می‌کردند طالبان با ما هستند، دچار خطای محاسباتی فاجعه‌بار شدند.»

به گفته آصف، موج تازه تروریسم و جنگ نیابتی در داخل پاکستان، نتیجه مستقیم فضای نفوذ و امتیازهایی است که در سال‌های گذشته به طالبان داده شد.

وزیر دفاع پاکستان تأکید کرد که سران طالبان «سال‌ها در پاکستان زندگی می‌کردند» و اکنون این واقعیت باید کشور را وادار به «تأمل جدی» کند، «باید از این موضوع عمیقاً احساس پشیمانی کنیم.»

وی بدون نام گرفتن از گروه مشخصی گفت جنگ نیابتی در داخل پاکستان «دوباره شدت گرفته» و شبکه‌های فعال در آن سوی مرز، بار دیگر جان گرفته‌اند.

خواجه آصف این وضعیت را یکی از پیامدهای همان سیاست‌های گذشته دانست که طالبان را بازیگری همسو با منافع پاکستان تصور می‌کرد.

وزیر دفاع پاکستان همچنین هشدار داد که در کنار تهدیدهای داخلی، «خطر درگیری جدید با هند» همچنان واقعی و پابرجاست.
وی با ادعای این که هند تلاش دارد از طریق افغانستان بر پاکستان فشار وارد کند و گفت: «هند می‌خواهد از داخل افغانستان بر ما اثر بگذارد تا ناکامی‌های گذشته‌اش را جبران کند.»

با وجود این فضای پرتنش، وزیر دفاع پاکستان تأکید کرد که ساختار نظامی این کشور از نظر درونی در وضعیت انسجام بالایی قرار دارد و همین هم‌سویی در ارتش و نهادهای دولتی می‌تواند پاکستان را از چالش‌های امنیتی کنونی عبور دهد.

مقامات پاکستانی در ماه‌های اخیر، بارها طالبان را متهم کرده‌اند که در برابر فعالیت گروه‌های مسلح ضدپاکستانی در خاک افغانستان اقدامی جدی انجام نمی‌دهند؛ ادعاهایی که کابل همواره آن را رد کرده‌ است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار