فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

انتقاد شدید کاربران: «نتانیاهو، دست از قربانی بازی بردار!»

انتقاد شدید کاربران: «نتانیاهو، دست از قربانی بازی بردار!» نتانیاهو روز گذشته (جمعه) در صفحه شخصی خود در ایکس لینکی در مورد اپستین قاچاقچی کودکان را بازنشر داد، اقدامی که فعالان فضای مجازی،‌ آن را افشاگری علیه خودش می دانند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 22
کد خبر: ۲۹۵۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، نتانیاهو روز گذشته (جمعه) در صفحه شخصی خود در ایکس لینکی در مورد اپستین قاچاقچی کودکان را بازنشر داد، اقدامی که فعالان فضای مجازی،‌ آن را افشاگری علیه خودش می دانند.

کاربران خارجی امروز (شنبه) نتانیاهو را به نقش بازی کردن به عنوان یک قربانی در برابر ایهود باراک، یکی از سرسخت‌ترین رقبای سیاسی اش، متهم کرده اند. 
این در حالی است که بسیاری از فعالان بین‌المللی می‌گویند که ارجاع دادن نتانیاهو به این مقاله در واقع مهر تاییدی ناخواسته بر مطلب درج شده در آن مبنی بر دوره حکومتی «بسیار افراطی و غرق در فساد» خودش بوده است.
چهارشنبه هفته گذشته مقاله ای در مجله ژاکوبین منتشر و به ادعای جفری اپستین در دخالت در انتخابات اسرائیل اشاره کرده بود.
همچنین یکی از موضوعات مهم این مقاله تمرکز بر ادعای اپستین مبنی بر مشاوره دادن به ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق و فرمانده ارتش اسرائیل در جریان انتخابات سال ۲۰۱۹ اسرائیل بود.

کاربران بر این نکته تاکید کرده اند که نتانیاهو احتمالا اصلا متن کامل مقاله را نخوانده و یا متوجه افشاگری آن علیه اسرائیل و خودش نشده است.

بسیاری از دنبال کنندگان صفحه او نیز این پست را اعترافی بر همدستی موساد با اپستین دانسته و به طنز نتانیاهو را برای این افشاگری متهم علیه اسرائیل به یهودی ستیزی کردند.

در ادامه اظهارات تعدادی از کاربران در این باره آمده است:

چی می‌خوای بگی؟ این‌که اپستین برای اسرائیل کار می‌کرد، ولی تو باز هم به‌نوعی قربانی بودی؟ واقعاً خنده‌داره
باشه فهمیدیم، اپستین با موساد همکاری کرده

لطفاً کسی می‌تواند توضیح دهد که کجای این توییت که توطئه‌های ضد یهودی را فاش می‌کند، خودش-یهودی‌ستیزانه نیست. (این پست خودش یه جورایی یهودی ستیزی محسوب میشه)

نخست وزیر محترم نتانیاهو، آیا اسرائیل تا به حال در انتخابات ایالات متحده آمریکا نفوذ نداشته است؟ اسرائیل - نتانیاهو - ایالات‌متحده‌آمریکا - آیپک

این چیز بدی است؟ دخالت یک کشور خارجی در انتخابات کشور دیگر (موضوع منفی است)؟ آیا حاضری علناً هر کسی را که در انتخابات یک کشور دیگر دخالت می‌کند، محکوم کنی؟

داداشمون داره علناً به همه می‌گه اپستین مأمور موساد بوده

این گواه این است که چقدر پست و رذل هستی. می‌خواهی از رقبایت انتقام بگیری، اما از اینکه علناً تأیید کنی که حلقه‌ی پدوفیلی ها برای دولت تو کار می‌کرده، ابایی نداری.

پس جفری اپستین با دولت اسرائیل کار می‌کرد، اما این علیه نتانیاهو بود. به همین سادگی . ظاهراً او مأمور موساد بوده است. موساد هم که دستش در دست تو است ، بنیامین.

دست از قربانی بازی بردار، همه می‌دانند اپستین برای رژیم تروریستی اسرائیل کار می‌کرد تا تروریست‌های یهودی رادیکال و دستور کار شیطانی آنها را راضی نگه دارد.

آیا اصلاً مقاله را خوانده‌ای؟ برای مثال، در آن آمده است:
در ژوئن ۲۰۱۹، پس از سال‌ها حمله به حکومت به شدت افراطی و درگیر فساد نتانیاهو...

نخست وزیر فعلی اسرائیل در توییتی مقاله‌ای نوشت که در آن گفته شده جفری اپستین نه تنها یک مهره اطلاعاتی بوده، بلکه اپستین سعی کرده نتانیاهو را از کار برکنار کند.

مشکل کجاست؟ به نظر می‌رسد نخست وزیر مقاله را نخوانده چون این مقاله ادعا کرده که نتانیاهو بسیار فاسد بوده است./همشهری

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار