به گزارش راهبرد معاصر؛ طرح ادغام مؤسسههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نگرانی برخی از انجمنها و مؤسسههای زیرمجموعه این وزاتخانه را به دنبال داشته است. مؤسسه هنرمندان پیشکسوت نیز از جمله همین مؤسسههاست که اعضای آن در مدت اخیر نگران هستند و بیش از ۴۰۰ نفر از آنان به صورت مکتوب اعتراض و مخالفت خود را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرده اند.
سید عباس عظیمی مدیر عامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت،پیرامون آخرین خبرها از این ادغام گفت: اطلاع نداریم بحث ادغام موسسه به کجا رسیده است؛ اما در یک حرکت خودجوش هنرمندان پیشکسوت برای ارتقای ساختار فعلی موسسه، درخواست مکتوبی تهیه و آن را تقدیم آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کرده اند.
وی ادامه داد: ما منتظریم کارشناسیهای درستی در وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه انجام شود و داستان آنگونه رقم بخورد که به نفع هنرمندان پیشکسوت باشد.
عظیمی درباره چگونگی راهاندازی این مؤسسه عنوان کرد: طرح تاسیس مؤسسه هنرمندان پیشکسوت اسفند سال ۸۵ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. اعضای این مؤسسه، هنرمندان باسابقه کشور در تمام رشتههای هنری از جمله سینما، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، شعر و ادبیات داستانی، هنرهای سنتی و معماری هستند که سن آنها از ۶۰ سال گذشته و از لحاظ هنری صاحب سبک و تراز اول محسوب میشوند.
وی اظهار کرد: با تمام این ها، راهاندازی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت با شش سال تاخیر در نیمه دوم سال ۹۱ انجام شد. این مؤسسه با همت و تلاش هنرمندان پیشکسوت، از صفر و طبق اساسنامه، کارش را آغاز کرد و تا به امروز رشد قابل توجهی پیدا کرده است. در تمام این سالها فراز و فرودهای زیادی داشتهایم، اما به هر صورت مشکلات را پشت سر گذاشتیم.
در یک گزارش کلی موسسه هنرمندان پیشکسوت برای انجام سرفصلهای زیر اقدام کرده است:
خرید، بازسازی و مناسب سازی ساختمان فعلی مؤسسه متناسب با شرایط هنرمندان پیشکسوت
- چاپ کتاب و حمایت از تولید آثار هنری (سمعی و بصری)
- تولید ۵۰ فیلم مستند از زندگی هنرمندان پیشکسوت
- ساخت سالن اجتماعات، گالری و دو استودیو صدا و تصویر در محل ساختمان مؤسسه
- توجه جدی به موضوع تجلیل انفرادی و بزرگداشت بیش از ۱۰۰ هنرمند پیشکسوت
- برگزاری ده همایش سراسری در شهرهای مختلف کشور
- برگزاری مستمر گردهماییهای ماهانه به بهانهی سالروز تولد استادان با حضور خانواده
- ترغیب پیشکسوتان برای مشارکت در مباحث و فعالیتهای اجتماعی
- حضور موثر پیشکسوتان در برنامهها و مناسبتهای ملی و مذهبی
- حمایت از برنامه و فعالیتهای هنری استادان در حوزههای مختلف
- حمایتهای مادی و معنوی در ارتباط با: مسکن، بیمه، خدمات پزشکی، پرستاری ... و توجه جدی به ارتباطات عاطفی با
استمرار عیادت و ملاقاتها با هنرمندان پیشکسوت
منبع: باشگاه خبرنگاران