خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

جنگ قیمتی برای خودروهای برقی در راه است

جنگ قیمتی برای خودروهای برقی در راه است بخش جهانی خودروهای برقی با عدم قطعیت گسترده‌ای روبرو است. نوسانات شدید سیاست‌گذاری، پایان دوران اجاره خودرو و بازار شلوغ، چشم‌انداز پیچیده‌ای را برای تولیدکنندگان خودروهای برقی ایجاد کرده و ممکن است جنگ قیمتی در شرف وقوع باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 24
کد خبر: ۲۹۵۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ این دوران، برای تولیدکنندگان خودروهای برقی بسیار سخت است اما ممکن است برای خریداران خودروهای برقی بهتر از همیشه باشد.

آمار بسیار بالایی از اجاره خودروهای برقی در آمریکا در سال ۲۰۲۶ بازگردانده خواهد شد که باعث افزایش عرضه خودروهای برقی دست دوم و در نتیجه مقرون به صرفه‌تر شدن خودروهای برقی نسبت به قبل خواهد شد.

حداقل ۲۴۳ هزار اجاره خودروهای برقی به پایان قراردادشان نزدیک می شوند و جدیدترین بررسی موسسه «جی دی پاور» پیش‌بینی کرد که این رقم می‌تواند به ۳۳۰ هزار خودرو افزایش یابد.

بر این اساس، اتوبلاگ، گزارش می‌دهد که با پایان یافتن مشوق‌ها و افزایش تعداد خودروهای برقی در پارکینگ‌های خودروهای دست دوم، احتمالا جنگ قیمتی باعث می‌شود این خودروها حتی از خودروهای بنزینی هم ارزان‌تر شوند. اما آیا مصرف‌کنندگان از این فناوری مقرون‌به‌صرفه جدید استقبال خواهند کرد. کارشناسان چندان مطمئن نیستند.

سیاست خودروهای برقی در آمریکا با توقف مشوق‌های صنعتی توسط دولت آمریکا، دستخوش تغییر بزرگی شده است. اعتبار مالیاتی ۷۵۰۰ دلاری فدرال آمریکا برای خودروهای برقی در ۳۰ سپتامبر سال میلادی جاری به پایان رسید.

در حال حاضر، خودروهای برقی فقط ۶ درصد از فروش خودروهای جدید را تشکیل می‌دهند که نسبت به ۱۲.۹ درصد در سپتامبر که فروش به دلیل هجوم مصرف‌کنندگان برای خرید قبل از پایان اعتبار مالیاتی افزایش یافت، کاهش یافته است.

وقتی بزرگترین اقتصاد جهان با عدم قطعیت بازار روبرو است، بازارهای جهانی تاثیر آن را احساس می‌کنند.

شرکت فناوری شیائومی که در میان سایر فناوری‌ها، خودروهای برقی و تلفن‌های هوشمند تولید می‌کند، در ماه‌های اخیر شاهد سقوط قابل توجهی بوده است. در همین حال، چین با هدف قرار دادن کشاورزان در کانادا، اروپا و آمریکا، به شدت تلاش می‌کند تا قدرت‌های غربی را برای لغو تعرفه‌های ۱۰۰ درصدی خود بر خودروهای برقی چینی تحت فشار قرار دهد.

با وجود نوسانات شدید در بخش خودروهای برقی جهانی و چشم‌انداز تاریک پیش رو در آمریکا، هنوز امیدی برای آینده خودروهای برقی در سراسر جهان وجود دارد. فروش خودروهای برقی هنوز در بسیاری از مناطق جهان با قدرت ادامه دارد و با ارزان‌تر شدن خودروهای برقی، این روند همچنان ادامه خواهد یافت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، جنگ‌های قیمتی بی‌رحمانه در بازار چین، تضمین می‌کند که قیمت‌ها در بازارهای بدون تعرفه، پایین باقی بماند.

چشم‌انداز جهانی خودروهای برقی ۲۰۲۵ آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند که سهم خودروهای برقی در کل فروش خودرو در سال ۲۰۳۰ با وجود عدم قطعیت در چشم‌انداز، از ۴۰ درصد فراتر خواهد رفت./ایسنا

کلمات کلیدی: خودرو برقی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار