جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

هشدار چین به ژاپن: از خط قرمز عبور کنید، بهای دردناک می‌پردازید

هشدار چین به ژاپن: از خط قرمز عبور کنید، بهای دردناک می‌پردازید همزمان با تشدید تنش میان توکیو و پکن، مقام نظامی چین هشدار داد که اگر ژاپن در موضوع تایوان از خط قرمز عبور کند، «بهای دردناکی» خواهد پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 27
کد خبر: ۲۹۵۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع چین روز پنج‌شنبه هشدار داد اگر ژاپن در موضوع تایوان از خط قرمز عبور کند، «بهای دردناکی» خواهد پرداخت.

اختلاف بین دو اقتصاد بزرگ آسیا پس از آن آغاز شد که «سانائه تاکایچی» نخست وزیر ژاپن گفت توکیو می‌تواند در هر حمله‌ای به جزیره تایوان که چین آن را بخشی از خاک خود می‌داند، مداخله نظامی کند.

«جیانگ بین» سخنگوی وزارت دفاع چین در یک نشست خبری گفت: «ارتش آزادی‌بخش خلق چین توانایی‌های قدرتمند و ابزارهای قابل اعتمادی برای شکست دادن هر دشمن متجاوز دارد. اگر طرف ژاپنی جرأت کند حتی نیم قدم از خط قرمز عبور کند و برای خود دردسر ایجاد کند، ناگزیر بهای دردناکی پرداخت خواهد کرد.»

پکن که تهدید به استفاده از زور برای تصرف تایوان کرده است، با عصبانیت به اظهارات تاکایچی پاسخ داد و در ادامه سفیر توکیو در پکن را نیز احضار و به شهروندان چینی توصیه کرد که از سفر به ژاپن خودداری کنند.

روز چهارشنبه، سفارت چین در ژاپن دوباره به مردم خود هشدار داد که مراقب باشند و گفت که شهروندان چینی گزارش داده‌اند، بدون هیچ دلیلی مورد توهین، ضرب و شتم و مجروح شدن قرار گرفته‌اند.

«شی جین پینگ» رئیس جمهور چین نیز روز دوشنبه در تماس تلفنی با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود تاکید کرد که بازگشت تایوان «بخش جدایی‌ناپذیر نظم بین‌المللی پس از جنگ» بود.

اندکی پس از آن، روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقامات ژاپنی و یک آمریکایی که در جریان این تماس تلفنی قرار گرفته بودند، گزارش داد: ترامپ با تاکایچی تماس گرفت و به او توصیه کرد که پکن را در مورد مسئله حاکمیت جزیره تحریک نکند./مشرق

کلمات کلیدی: ژاپن چین
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار