چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد

هشدار روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی

وزارت خارجه روسیه پنجشنبه هشدار داد که مسکو حق پاسخگویی شدید به برنامه‌های ژاپن برای استقرار موشک در نزدیکی تایوان را برای خود محفوظ می‌دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 27
کد خبر: ۲۹۵۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسکو توکیو را متهم کرد که بر اساس دستورات آمریکا عمل می کند و ژاپن در تلاش برای نظامی‌گری قصد دارد «جزایر را مملو از تسلیحات کند.»

اظهارات اخیر سانائه تاکایچی نخست‌وزیر ژاپن درباره احتمال واکنش نظامی توکیو در صورت بروز بحران در تایوان، خشم پکن را برانگیخته و روابط دو کشور را به مرحله‌ای بحرانی کشانده است.

همچنین شینجیرو کویزومی وزیر دفاع ژاپن یکشنبه گفت که توکیو قصد دارد موشک‌های میان‌برد سطح به دریا را در پایگاه نظامی خود در یوناگوونی مستقر کند. یوناگونی جزیره‌ای در اوکیناوای ژاپن است که حدود ۱۱۰ کیلومتر با تایوان فاصله دارد.

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین اخیرا در این باره به توکیو هشدار داد و با بیان اینکه ارسال سیگنال‌های نظامی از سوی رهبران ژاپن درباره مساله تایوان عبور از «خط قرمز» است، یادآور شد: اگر توکیو این مسیر را ادامه دهد، پکن ناگزیر است نه فقط برای حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی خود، بلکه برای دفاع از دستاوردهای پس از جنگ جهانی دوم و عدالت بین‌المللی واکنشی قاطع نشان دهد.

«پنگ چینگ‌آن» سخنگوی «دفتر شورای دولتی چین در امور تایوان» نیز روز چهارشنبه در واکنش به اعلام اخیر ژاپن مبنی بر استقرار موشک‌هایی در منطقه‌ای حساس در فاصله تنها ۱۱۰ کیلومتری جزیره تایوان، این اقدام را بسیار خطرناک عنوان کرد.

وی در این باره اعلام کرد که استقرار «سلاح‌های تهاجمی» ژاپن در مناطق مجاور تایوان، که باعث ایجاد تنش‌های منطقه‌ای و تحریک رویارویی نظامی می‌شود، اقدامی بسیار خطرناک است./مشرق

کلمات کلیدی: روسیه
ارسال نظر