المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند

آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند یوهان واده‌فول، روز سه‌شنبه در مجمع سیاست خارجی برلین اعلام کرد: روسیه طی سال‌های اخیر توان نظامی خود را چنان گسترش داده که ممکن است تا سال ۲۰۲۹ در موقعیتی برای حمله به یکی از اعضای ناتو قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 25
کد خبر: ۲۹۵۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر خارجه آلمان ادعا کرد که روسیه در حال ایجاد ظرفیت‌های لازم برای احتمال آغاز جنگی علیه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است.

یوهان واده‌فول، روز سه‌شنبه در مجمع سیاست خارجی برلین اعلام کرد: روسیه طی سال‌های اخیر توان نظامی خود را چنان گسترش داده که ممکن است تا سال ۲۰۲۹ در موقعیتی برای حمله به یکی از اعضای ناتو قرار گیرد.

او با اشاره به گزارش‌های نهاد‌های اطلاعاتی آلمان گفت: روسیه نه تنها اقتصاد و جامعه خود را برای جنگ بسیج کرده، بلکه ماهانه یک لشکر تازه سازمان‌دهی و نیرو‌های بیشتری جذب می‌کند که فراتر از نیاز فعلی میدان جنگ در اوکراین است.

واده‌فول تاکید کرد که جاه‌طلبی‌های مسکو صرفا به اوکراین محدود نمی‌شود و این ظرفیت‌سازی نظامی می‌تواند تهدیدی مستقیم برای اتحادیه اروپا و ناتو باشد.

وزیر خارجه آلمان همچنین مسکو را به به‌کارگیری تاکتیک‌های «جنگ ترکیبی» علیه کشور‌های عضو ناتو متهم کرد.

او در تشریح این سخنان خود به تکرار ادعا‌هایی همچون نقض حریم هوایی، خرابکاری و کارزار‌های اطلاعات نادرست با هدف بی‌ثبات‌سازی این کشور‌ها اشاره کرد./ آناتولی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار