نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند

هاکان فیدان: ترکیه در مناقشه هسته‌ای کنار تهران خواهد بود

هاکان فقدان در نشست خبری مشترک با عباس عراقچی با تأکید بر اینکه ترکیه کماکان در مناقشه هسته‌ای با غرب در کنار تهران خواهد بود گفت: این بحران باید از طریق گفتگو حل شود و ایران به جامعه جهانی باز گردد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 30
کد خبر: ۲۹۵۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر خارجه ترکیه که به تهران سفر کرده در یک نشست هبری مشترک با عباس عراقچی بر ضرورت حل و فصل مناقشه هسته ای ایران و لغو تحریم های ظالمانه علیه کشورمان از طریق گفتگو تدکید کرده و گفت ترکیه کماکان در این مناقشه در کنار تهران خواهد بود.

وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در تهران گفت: جلسات پربار بود و در خصوص زمینه‌هایی که هر دو کشور را درگیر می‌کند، مورد بررسی قرار دادیم. در خصوص استفاده از مرزها و لجستیک و حمل و نقل متوجه شدیم دو کشور عقب مانده‌ایم.وزیر خارجه ترکیه گفت: باید دروازهای مرزی را اضافه و به صورت فعال‌ از آن استفاده کنیم. فرهنگ‌های ما با هم نزدیک است.

وی گفت: جلسه امروز پیش زمینه‌ای بود برای برگزاری نشست نهم شورای عالی همکاری ایران و ترکیه.فیدان بیان کرد: ایران و ترکیه دو کشور قدرتمند منطقه هستند. درباره غزه و لبنان و تجاوزات اسرائیل صحبت کردیم و در خصوص تجاوزات و اقدامات توسعه طلبانه این رژیم مشکل همه ماست و آتش‌بس در غزه باید ادامه یابد و حملات در کرانه باختری و قدس شرقی باید خاتمه یابد.

وی گفت: در خصوص گسترش اسرائیل در منطقه جامعه بین المللی باید به وظایف خود عمل کند.

وزیر خارجه ترکیه افزود: ترکیه همیشه در کنار ایران بوده و خواهد بود و در چارچوب قوانین بین‌المللی موضوع هسته‌ای ایران باید با گفت‌وگو حل شود. تحریم‌های نا به حق باید از میان برداشته شود. ان‌شاءالله این پروسه‌ها به نتیجه برسد هر کاری از دست ما برآید انجام می‌دهیم. وی گفت: صلح بین روسیه و اوکراین برای ما مهم است.

هاکان فیدان همچنین گفت: بعدازظهر دیدارهایی با مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف و علی لاریجانی دیدار خواهیم داشت و امیدوارم که این دیدارها مایه خیر و برکت باشد و همکاری‌های دو کشور به پیش برود./قدس

کلمات کلیدی: ترکیه
ارسال نظر
آخرین اخبار