جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

آماده‌باش دستگاه‌ها؛ خطر سیلاب و رانش زمین در ارتفاعات تهران

آماده‌باش دستگاه‌ها؛ خطر سیلاب و رانش زمین در ارتفاعات تهران  اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به تشدید بارش طی چهارشنبه (۱۹ آذرماه) در برخی نقاط استان هشدار داد. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 09
کد خبر: ۲۹۶۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی‌رنگ آورده است: طی چهارشنبه (۱۹ آذرماه) در بعضی ساعت‌ها بارش متوسط تا نسبتا شدید باران، رگبار و رعد و برق، در ارتفاعات به‌ویژه ارتفاعات بالادست و قله‌ها رگبار متناوب برف وزش باد شدید و احتمال بارش تگرگ در نیمه شمالی و مناطق غربی به‌ویژه دامنه و ارتفاعات شمالی استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به بالا آمدن سطح آب و سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اختلال در تردد به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، امکان انسداد موقت بعضی راه‌های روستایی شمال استان، آبگرفتگی بعضی معابر، جاری شدن روان‌آب، احتمال جاری شدن سیلاب و بروز سوانح و خسارت مه و محدودیت دید، احتمال رخداد صاعقه در ارتفاعات بالادست و قله‌ها، خطر طوفان و کولاک برف، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی اشاره کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به پرهیز از سفرهای غیر ضروری به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، پرهیز از کوهنوردی و فعالیت بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی، پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، باز گذاشتن راه آب مزارع و باغات و محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی، آمادگی امداد کوهستان و آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی توصیه می‌کند.
در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده آسمان نیمه ابری تا ابری و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. از بعد از ظهر امروز تا روز جمعه (۱۸ تا ۲۱ آذرماه) با فعالیت متناوب سامانه بارشی، افزایش ابر، وزش باد در نیمه شمالی استان به‌ویژه ارتفاعات، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف و احتمال رعد و برق و در نیمه جنوبی گاهی بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

از روز پنجشنبه (۲۰ آذرماه) تا اوایل هفته آینده روند کاهش نسبی دما در سطح استان و مه و یخ بندان در دامنه ها و ارتفاعات مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا (۱۹ آذرماه)  نیمه ابری و ابری و وزش باد،در بعضی ساعت‌ها رگبار باران و احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی ‌ (۲۰ آذرماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری گاهی بارش خفبف باران با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ایسنا

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده