هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که از امروز تا روز جمعه آسمان پایتخت شاهد بارش باران و در ارتفاعات بارش برف خواهد بود و دما کاهش محسوس خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 09
کد خبر: ۲۹۶۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس پیش‌بینی هواشناسی استان تهران در پنج روز آینده آسمان نیمه ابری تا ابری و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، اما از عصر سه‌شنبه تا روز جمعه با فعالیت متناوب سامانه بارشی، افزایش ابر، وزش باد در نیمه شمالی استان به‌ویژه ارتفاعات، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف و احتمال رعد و برق و در نیمه جنوبی گاهی بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

طبق اعلام هواشتاسی استان تهران، از روز پنجشنبه نیز تا اوایل هفته آینده روند کاهش نسبی دما در سطح استان و مه و یخبندان در دامنه‌ها و ارتفاعات مورد انتظار است. البته شدت بارش در استان تهران مربوط به روز چهارشنبه است.

طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از بازه زمانی ۱۸ تا ۲۲ آذرماه، نیمه ابری تا کمی ابری، وزش باد ملایم با احتمال بارش خفیف باران، افزایش ابر و در برخی ساعات غبار محلی خواهد بود. همچنین در ساعاتی از شب احتمال بارش پراکنده، رگبار، رعد و برق وجود دارد.

بیشینه دمای پایتخت از روز سه‌شنبه هفته جاری تا شنبه هفته آینده به طور میانگین بین ۱۶ تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند، در این بازه زمانی هوا سه درجه سانتی‌گراد سرد می‌شود. کمینه دما در این کلانشهر نیز در این بازه زمانی به طور میانگین از ۱۱ به ۶ درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند که در این موضوع نیز کاهش حدود پنج درجه‌ای هوا را خواهیم داشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار