پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

کدخدایی: نظر شورای نگهبان در بررسی صلاحیت نامزدها و صحت انتخابات بسیار مهم است

کدخدایی: نظر شورای نگهبان در بررسی صلاحیت نامزدها و صحت انتخابات بسیار مهم است سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت که این شورا به حکم اصل ۹۹ قانون اساسی، تنها ناظر بر انتخابات است، از همین رو نظرات اعضای هیئت‌های مرکزی نظارت، هم در بررسی صلاحیت‌ها و هم در صحت یا عدم صحت انتخابات مجلس یازدهم که در دوم اسفند برگزار می‌شود، بسیار مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با آغاز ثبت نام از نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دهم آذرماه، رسما پروژه انتخابات کلید خورد. امروز نیز ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در محل شورای نگهبان با حضور عباسعلی کدخدایی قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان و محمدحسن صادقی‌مقدم عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات و جمعی از حقوقدانان شورای نگهبان آغاز به کار کرد.

 

عباسعلی کدخدایی طی سخنانی در افتتاحیه ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان که صبح امروز سه‌شنبه ۱۲ آذر برگزار شد، گفت: شورای نگهبان به حکم اصل ۹۹ قانون اساسی، تنها ناظر بر انتخابات است.

 

وی با بیان اینکه «قوه قضاییه» وظیفه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی و «هیئت اجرایی و وزارت کشور» وظیفه اجرای انتخابات را بر عهده دارند، عنوان کرد: تفکیک نظارت و اجرای انتخابات، مسئله مهمی است که باید به آن توجه شود.

 

سخنگوی شورای نگهبان افزود: اعضای هیئت‌های مرکزی نظارت بر انتخابات وظیفه سنگینی را بر عهده دارند و نظرات آن‌ها هم در بررسی صلاحیت‌ها و هم در صحت یا عدم صحت انتخابات مجلس یازدهم که در دوم اسفند برگزار می‌شود، بسیار مهم است.

 

کدخدایی ادامه داد: کلیه فعالیت‎‌های انتخاباتی باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد و گزارش‌هایی که از نهاد‌های ذی‌ربط به دست شورای نگهبان می‌رسند باید به دقت بررسی شوند.

 

گفتنی است انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه دوم اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد که طبق قانون وظیفه نظارت بر انتخابات بر عهده شورای نگهبان است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار