رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

انهدام مقر فرماندهی وابسته به وزارت دفاع اوکراین

انهدام مقر فرماندهی وابسته به وزارت دفاع اوکراین منابع امنیتی در روسیه از انهدام یک مقر فرماندهی اطلاعات وابسته به وزارت دفاع اوکراین در منطقه چرنیگوف خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 14
کد خبر: ۲۹۶۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع امنیتی روسیه اعلام کردند که نیروهای این کشور موفق شدند یک مرکز فرماندهی اطلاعات متعلق به نیروهای اوکراینی را در منطقه چرنیگوف مورد هدف قرار دهند.

آنها بیان کردند که نیروهای روسیه با استفاده از پهپاد موفق شدند مرکز فرماندهی اطلاعات وابسته به وزارت دفاع اوکراین را در منطقه مذکور مورد هدف قرار دهند.

یک منبع امنیتی روس نیز گفت که اوضاع نیروهای اوکراینی در محور خارکوف اصلاً خوب نیست.

همچنین وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور، طی شب گذشته ۲۳۵ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کرده‌اند./مشرق

کلمات کلیدی: اوکراین
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار