اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

واکنش ایران به حمله مسلحانه در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله مسلحانه در سیدنی استرالیا سخنگوی وزارت امور خارجه ایران حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 14
کد خبر: ۲۹۶۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس در خصوص حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا نوشت: ما حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا را محکوم می‌کنیم.

وی افزود: ترور و کشتار انسان‌ها در هر کجا ارتکاب یابد، مردود و محکوم است.

بر اساس این گزارش رسانه‌های عبری و استرالیایی امروز (یکشنبه) از وقوع تیراندازی در جریان مراسم جشن یهودی در ساحل شهر سیدنی خبر دادند.

روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست» گزارش داد که «در تیراندازی در جریان جشن حنوکا در ساحل بوندی در استرالیا، ۱۰ نفر کشته و ۶۰ نفر دیگر به شدت زخمی شدند.»

نخست‌وزیر ایالت نیو ساوت ولز استرالیا اعلام کرد که در جریان حمله مسلحانه به جامعه یهودی در ساحل بوندی، دست‌کم ۱۲ نفر کشته شده‌اند.

وی تأکید کرد که مقامات ایالتی و فدرال این رویداد را به‌عنوان یک «حادثه تروریستی» بررسی می‌کنند و شواهد اولیه نشان می‌دهد که این حمله به‌طور مشخص جامعه یهودی را در نخستین روز از جشن‌های عید حانوکا هدف قرار داده است.

رسانه‌های استرالیایی نیز گزارش دادند که هویت یکی از مهاجمان مسلح «نارفید اکرم» اعلام شده و او ساکن جنوب غربی سیدنی است.

بر اساس این گزارش‌ها، نیرو‌های پلیس استرالیا محل سکونت یکی از عاملان تیراندازی را در سیدنی به محاصره درآورده‌اند و عملیات امنیتی همچنان ادامه دارد.

مقامات پلیس جزئیات بیشتری درباره انگیزه‌ها و ابعاد این حمله منتشر نکرده‌اند و تحقیقات رسمی در جریان است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سیدنی ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار