غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ترامپ: هزاران نفر در ایران صرفا به خاطر اعتراض کشته شدند!

رئیس جمهور آمریکا در جدیدترین اظهار نظر مداخله آمیزش در امور ایران مدعی شد که هزاران نفر در ایران، صرفا به خاطر بیان اعتراضشان کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اززمان وقوع اعتشاشات در کشور به بهانه افزایش قیمت بنزین، مقامات کاخ سفید مکررا به بهانه حمایت از معترضین وارد گود شده و با اظهارنظرهای پی در پی خود را حامی اغتشاشات نشان داده و انتقادات تند و تیزی را علیه حکومت سر داده اند.

 

در همین باره مایک پمپئو صراحتا از اغتشاشگران خواست تا فیلم ها و عکس های خود را به آدرس داده شده ارسال نموده و دست آمریکا را جهت اِعمال باصطلاح فشارهای حقوق بشری بر علیه تهران باز گذارند.

 

مورگان اورتاگوس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در حمایت از آشوبها در حاشیه اعتراضات در ایران، بیانیه‌ای مداخله‌جویانه صادر کرده و در توئیتر نوشت: «ایالات متحده در کنار مردم ایران که مدت‌هاست در حال زجر کشیدن هستند، قرار دارد؛ مردمی که به تازه‌ترین بی‌عدالتی رژیم فاسد در قدرت اعتراض می‌کنند. ما تلاش (دولت ایران) برای قطعی اینترنت را محکوم می‌کنیم». 

 

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نیز امروز و به مانند هفته گذشته به اغتشاشات اخیر ایران مجددا واکنش نشان داد.

 

وی از رسانه های گروهی خواست که نسبت به آنچه که در ایران می گذرد اطلاع کسب کنند.

 

ترامپ با اشاره به ناآرامی‌های اخیر ایران مدعی شد: هزاران نفر در حال حاضر فقط به خاطر این حقیقت که اعتراض می‌کنند، در ایران کشته می‌شوند.

 

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا آمریکا قرار است در این خصوص اقدامی انجام دهد، گفت: ترجیح می‌دهم در حال حاضر چیزی نگویم.

 

ترامپ در حالی به ایران اتهام کشتار هزاران نفر را می‌زند که هیچ آمار رسمی از تلفات آشوب‌های اخیر تاکنون اعلام نشده است.

ارسال نظر