ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

گراهام نگران توان موشکی ایران: «گنبد آهنین ممکن است ناکارآمد شود»

گراهام نگران توان موشکی ایران: «گنبد آهنین ممکن است ناکارآمد شود» احتمال ناکارآمدی سامانه دفاعی رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های بالستیک ایران باعث نگرانی یک نماینده مجلس سنای آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۱ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 22
کد خبر: ۲۹۷۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  لیندسی گراهام، نماینده ارشد مجلس سنای آمریکا که برای چندمین بار در سال جاری به فلسطین اشغالی سفر کرده برنامه موشکی ایران را یک «تهدید واقعی» برای رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

گراهام یکی از سرسخت‌ترین حامیان رژیم صهیونیستی است و نام او معمولاً در صدر سیاستمداران دریافت‌کننده کمک‌های مالی از این رژیم دیده می‌شود.

او در مجلس سنا بارها خواستار تخصیص منابع مالی بیشتر برای بازسازی سامانه دفاع هوایی رژیم صهیونیستی موسوم به «گنبد آهنین» شده است.

گراهام امروز یکشنبه در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست ضمن هشدار درباره افزایش توانمندی‌های موشکی ایران هشدار داد که موشک‌های بالستیک ایران می‌توانند گنبد آهنین را اشباع کرده و از کار بیندازند.

این نماینده مجلس سنا گفت که ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل تلاش‌های تازه‌ای برای بازسازی زرادخانه موشک‌های بالستیک خود آغاز کرده است.

گراهام گفت که موشک‌های بالستیک ایران اکنون تهدیدی هم‌سنگ برنامه هسته‌ای این کشور برای اسرائیل به شمار می‌روند.

او گفت: «حماس و ایران در حال بازسازی خود هستند. حزب‌الله لبنان نیز تلاش می‌کند سلاح‌های بیشتری بسازد. ما ضربه‌های سختی به آنها زدیم، اما آنها در حال بازگشت هستند و در زمینه موشکی، این یک تهدید واقعی برای اسرائیل است.»

وی همچنین تصریح کرد: « ما نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران موشک‌های بالستیک تولید کند، زیرا این موشک‌ها می‌توانند سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین را اشباع و ناکارآمد کنند. این یک تهدید بزرگ است.»

نگرانی مقام‌های آمریکایی و رژیم صهیونیستی از توان موشکی ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه شدت پیدا کرده است.

شبکه خبری الجزیره به تازگی در یک گزارش مستند گفته پاسخ موشکی ایران به حملات اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه برآورد اسرائیل را تغییر داده است.ایران در آن درگیری‌ها روزانه ده‌ها پرتابه و در مجموع بیش از ۵۰۰ موشک بالستیک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار