فردا؛ حراج سکه‌های طلا ۱۴۰۴

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد حراج رسمی سکه فردا برگزار می‌شود. در این حراج، انواع سکه‌های بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۴ شامل ربع، نیم و تمام سکه بدون بسته‌بندی عرضه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۲ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 23
کد خبر: ۲۹۷۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، از برگزاری حراج رسمی سکه‌های ضرب سال ۱۴۰۴ در روز چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: این سکه‌ها در چارچوب برنامه‌های منظم مرکز مبادله و با هدف مدیریت بازار عرضه خواهند شد.

وی با اشاره به آغاز فرآیند تحویل سکه‌های پیش‌فروش‌شده شهریورماه با سررسید ۳۰ آذر، اظهار کرد: از روز گذشته تحویل این سکه‌ها آغاز شده و در مجموع حدود ۴۶۰ هزار قطعه سکه پیش‌فروش به خریداران تحویل داده می‌شود.

سخنگوی مرکز مبادله افزود: تاکنون بیش از ۷۸۰ هزار قطعه سکه در قالب طرح‌های پیش‌فروش و حراج‌های رسمی مرکز مبادله ارز و طلا به بازار عرضه شده است. همچنین عملیات واریز وجوه مربوط به آخرین حراج از فردا آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند طبق روال تعیین‌شده، نسبت به پرداخت وجه و دریافت سکه‌های خریداری‌شده اقدام کنند.

بالسینی هدف از این سیاست‌ها را افزایش شفافیت، ایجاد انضباط در بازار سکه و پاسخ به تقاضای واقعی مردم عنوان کرد و تأکید داشت که عرضه‌های جدید سکه طبق برنامه زمان‌بندی‌شده ادامه خواهد یافت.

کلمات کلیدی: سکه حراج
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار