نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان

یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از امشب (۲ دی) سامانه بارشی جدید از غرب کشور وارد می‌شود و در بیش از ۱۵ استان از جمله تهران، البرز، مرکزی و خوزستان بارش برف و باران مورد انتظار است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 23
کد خبر: ۲۹۷۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی، با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز (سه‌شنبه، ۲ دی) انتظار می‌رفت با حاکم شدن جریانات پایدار جوی، از صبح امروز تا پیش از فردا در نواحی صنعتی استان‌های تهران، البرز، مرکزی و اصفهان با افزایش آلودگی هوا مواجه باشیم.

وی افزود: اگرچه این شرایط برای استان مرکزی اصلاح شده و این استان از فردا از فهرست مناطق آلوده خارج می‌شود، اما علت آن ورود یک سامانه بارشی جدید از امشب از سمت غرب کشور است که هرچند موقتی خواهد بود، اما اثرات قابل‌توجهی به همراه دارد.

این کارشناس هواشناسی ادامه داد: با ورود این سامانه، در استان‌های کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، قزوین، ایلام، لرستان، مرکزی، البرز و تهران، همچنین بخش‌هایی از جنوب‌غرب استان آذربایجان غربی و شمال استان خوزستان، شاهد بارش باران و برف خواهیم بود.

اصغری افزود: در شمال خوزستان نیز بارش‌ها به‌صورت باران و در برخی نقاط برف پیش‌بینی می‌شود و به نظر می‌رسد نخستین مقاصد این سامانه از امشب شهر‌های مهاباد، بوکان، پیرانشهر، سردشت و بانه باشند.

وی با اشاره به وضعیت جوی مناطق شمالی کشور گفت: افرادی که برای پایان هفته جاری، یعنی روز‌های پنجشنبه و جمعه، برنامه سفر به استان‌های شمالی دارند، توجه داشته باشند که در این دو روز هوا در این مناطق بارانی خواهد بود.

این کارشناس هواشناسی تصریح کرد: علاوه بر این، سامانه بارشی در شمال خراسان شمالی نیز فعال می‌شود و بارش برف و باران در این مناطق دور از انتظار نیست.

اصغری در پایان با اشاره به چشم‌انداز بارشی هفته آینده خاطرنشان کرد: به شرط تداوم الگوی فعلی نقشه‌های هواشناسی، خبر‌های خوبی برای بخش کشاورزی داریم و هفته آینده از نظر بارندگی، اتفاقات مطلوب و امیدوارکننده‌ای رخ خواهد داد./ مهر 

کلمات کلیدی: هواشناسی باران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار