«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد

کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تأکید بر ادامه حملات نظامی در سوریه و غزه تا دستیابی به اهداف مورد نظر گفت ارتش این رژیم از سوریه عقب‌نشینی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 24
کد خبر: ۲۹۷۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم اسرائیل امروز (چهارشنبه) در سخنانی ادعایی اعلام کرد ارتش به خلع سلاح جنبش حماس متعهد است و این هدف را دنبال می‌کند.

وی در مورد وضعیت راهبردی در مرز‌های شمالی اراضی اشغالی گفت ارتش اسرائیل از منطقه جبل‌الشیخ (سوریه) عقب‌نشینی نخواهد کرد.

پیش از این، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علی رغم تمایل دولت و نظام جدید سوریه به حل اختلافات با تل‌آویو، اعلام کرده بود این رژیم قصد دارد از دمشق تا جبل الشیخ که بلندترین کوه مشرف بر منطقه است، منطقه عاری از سلاح ایجاد کند.

نتانیاهو همچنین گفت که تل‌آویو بر حمایت از مرز‌های رژیم اشغالگر قدس به ویژه مرز‌های شمالی اصرار دارد.

این ادعا‌های نتانیاهو صراحتا از نیت اشغال بخش‌هایی از جنوب کشور سوریه پرده بر می‌دارد؛ کشوری که از پیش، بلندی‌های جولانش توسط این رژیم اشغال شده و با فروپاشی دولت سابق سوریه، مناطق دیگری به این اراضی اشغالی افزوده شده است.

کاتس همچنین اظهار داشت: «ما همچنان به تلاش برای اجرای تعهد دولت لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله و دور کردن آن از مرز ادامه می‌دهیم.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: اسرائیل سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار