ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد

کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تأکید بر ادامه حملات نظامی در سوریه و غزه تا دستیابی به اهداف مورد نظر گفت ارتش این رژیم از سوریه عقب‌نشینی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 24
کد خبر: ۲۹۷۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم اسرائیل امروز (چهارشنبه) در سخنانی ادعایی اعلام کرد ارتش به خلع سلاح جنبش حماس متعهد است و این هدف را دنبال می‌کند.

وی در مورد وضعیت راهبردی در مرز‌های شمالی اراضی اشغالی گفت ارتش اسرائیل از منطقه جبل‌الشیخ (سوریه) عقب‌نشینی نخواهد کرد.

پیش از این، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علی رغم تمایل دولت و نظام جدید سوریه به حل اختلافات با تل‌آویو، اعلام کرده بود این رژیم قصد دارد از دمشق تا جبل الشیخ که بلندترین کوه مشرف بر منطقه است، منطقه عاری از سلاح ایجاد کند.

نتانیاهو همچنین گفت که تل‌آویو بر حمایت از مرز‌های رژیم اشغالگر قدس به ویژه مرز‌های شمالی اصرار دارد.

این ادعا‌های نتانیاهو صراحتا از نیت اشغال بخش‌هایی از جنوب کشور سوریه پرده بر می‌دارد؛ کشوری که از پیش، بلندی‌های جولانش توسط این رژیم اشغال شده و با فروپاشی دولت سابق سوریه، مناطق دیگری به این اراضی اشغالی افزوده شده است.

کاتس همچنین اظهار داشت: «ما همچنان به تلاش برای اجرای تعهد دولت لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله و دور کردن آن از مرز ادامه می‌دهیم.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: اسرائیل سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار