لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد! اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود

ترامپ از احتمال استفاده نیروی نظامی علیه کره شمالی گفت

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در واکنش به اظهارات یک مقام کره شمالی که هشدار داده بود مهلت پایان سال میلادی برای مذاکرات خلع سلاح هسته ای میان دو کشور رو به پایان است، گفت: آمریکا ممکن است در صورت نیاز علیه کره شمالی از نیروی نظامی استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یونهاپ روز چهارشنبه گزارش کرد در عین حال رئیس جمهوری آمریکا بر روابط شخصی نزدیک خود با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی تاکید کرد و اظهار امیدواری کرد کیم به تعهد خود برای برچیدن برنامه تسلیحات هسته ای کشورش عمل کند.

 

ترامپ در جمع خبرنگاران در لندن جایی که وی برای شرکت در نشست سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) حضور دارد، گفت: ما قدرتمندترین نیروی نظامی را که تاکنون داشته ایم داریم و قدرتمندترین کشور جهان هستیم اما نیازی به استفاده از آن نداریم ولی اگر مجبور باشیم از آن استفاده خواهیم کرد.

 

ترامپ پیش از این در سال 2017 میلادی زمانی که تنش شدید در مورد آزمایش های هسته ای و موشک های بالستیک بین قاره ای میان آمریکا و کره شمالی روی داد تهدید کرده بود که کره شمالی را کاملاً از بین خواهد برد.

 

"رای تائه سونگ" معاون امور آمریکای کره شمالی وزیر امور خارجه کره شمالی روز گذشته در بیانیه ای از ایالات متحده خواسته بود برای نجات مذاکرات نقش خود را انجام دهد. بعد از شکست مذاکرات ترامپ و کیم در ویتنام، کره شمالی هشدار داده است که اگر ایالات متحده نتواند تا پایان سال پیشنهادی قابل قبول ارایه کند، به دنبال "راه جدیدی" خواهد بود.

 

معاون وزیر خارجه کره شمالی گفته بود این کشور تاکنون همه کارها را با شفافیت و بدون مخفی کاری انجام داده است و نیازی به مخفی کردن آنچه از الان به بعد هم انجام می دهد، ندارد پیونگ یانگ نهایت تلاش خود را برای پایبندی به گام های مهمی که برداشته است، به کار بسته است بقیه کارهایی که اکنون باید انجام شود به عهده آمریکا است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار