وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است

مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است آخرین وضعیت فعالیت مدارس شهرستان‌ها، نواحی و مناطق مختلف استان کردستان برای روز دوشنبه هشتم دی‌ماه اعلام شد که بر اساس آن، در شماری از مناطق، آموزش در تمامی یا برخی دوره‌های تحصیلی به‌صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد دنبال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۷ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 28
کد خبر: ۲۹۸۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان در روز یکشنبه هفتم دی ماه، بر این اساس، در شهرستان‌های بانه، سقز، سروآباد و مریوان و همچنین منطقه زیویه، تمامی مدارس دولتی و غیردولتی در همه دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا، در دو نوبت صبح و بعدازظهر به‌صورت مجازی فعالیت خواهند داشت.

در شهرستان دیواندره نیز تمامی مدارس دولتی و غیردولتی در همه دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد دایر است.

در شهرستان بیجار، مدارس دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا به‌صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد فعالیت می‌کنند. همچنین در شهرستان سنندج (نواحی یک و دو) و منطقه کلاترزان، فعالیت مدارس دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در هر دو نوبت صبح و بعدازظهر غیرحضوری خواهد بود.

در منطقه کرانی نیز مدارس دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد فعال هستند.

در عین حال، تاکنون تصمیمی درباره نحوه فعالیت مدارس شهرستان‌های کامیاران، قروه و دهگلان و همچنین مناطق موچش و سریش‌آباد اتخاذ نشده است.

گفتنی است فرآیند آموزش دانش‌آموزان مطابق برنامه‌ریزی مدارس از طریق شبکه دانش‌آموزی شاد ادامه خواهد داشت و آزمون‌های نهایی نیز طبق برنامه اعلام‌شده، بدون هیچ‌گونه تغییری برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی: مدارس کردستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار