روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن

رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با ولیعهد عربستان در خصوص تحولات در سومالی و یمن گفت‌و‌گو کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 05
کد خبر: ۲۹۸۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در جریان یک تماس تلفنی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان تأکید کرد که کشورش تحولات جاری در سومالی و یمن را از نزدیک دنبال می‌کند.

به نقل از خبرگزاری «آناتولی»، ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد، اردوغان در این تماس تلفنی به ولیعهد عربستان تصریح کرد که حفظ تمامیت ارضی سومالی و یمن برای ثبات منطقه‌ای امری حیاتی و بسیار مهم است.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین در این گفت‌و‌گو درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی با محمد بن سلمان تبادل نظر کرد و بر آمادگی ترکیه برای مشارکت در تلاش‌ها با هدف آشتی دادن طرف‌های درگیر در یمن تأکید نمود.

پیش از این، رجب طیب اردوغان، اسرائیل را به دلیل به رسمیت شناختن سومالی‌لند در شمال سومالی به عنوان یک کشور مستقل، متهم به بی‌ثبات کردن منطقه کرده بود.

تصمیم تل‌آویو محکومیت‌های شدید کشور‌های عربی و اسلامی را به دنبال داشت؛ آنها این اقدام را نقض تمامیت سومالی و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای دانستند. این تصمیم همچنین با تظاهراتی در منطقه سومالی‌لند همراه بود که در آن معترضان با اهتزاز پرچم فلسطین، مخالفت خود را با تجزیه اعلام کردند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترکیه اردوغان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار