دستگیری عوامل خرابکار در بجنورد

به گزارش راهبرد معاصر، با تلاشهای شبانهروزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه خراسان شمالی و با انجام هماهنگیهای قضایی، یک شبکه سازمانیافته از عناصر خرابکار که قصد انجام اقدامات ضد امنیتی، ایجاد ناامنی و برهم زدن نظم عمومی را داشتند، شناسایی شد.
در ادامه این گزارش آمده است، با دستور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و با اشراف اطلاعاتی دقیق و اقدام بهموقع نیروهای امنیتی، تمامی اعضای این شبکه پیش از هرگونه اقدام عملیاتی، در چند عملیات همزمان و غافلگیرانه دستگیر شدند.
در بخش دیگری از این اطلاعیه تأکید شده است، هرگونه اقدام علیه امنیت ملی با واکنش قاطع، سریع و بدون اغماض مواجه خواهد شد و امنیت مردم خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران است.
این گزارش میافزاید: هیچگونه مماشاتی با مخلان نظم و آرامش عمومی صورت نخواهد گرفت و برخورد قانونی با عوامل ناامنکننده با جدیت ادامه دارد./مشرق