تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

معاون استاندار تهران: مدیریت یارانه مستقیماً به مردم سپرده شد

معاون استاندار تهران: مدیریت یارانه مستقیماً به مردم سپرده شد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران گفت: دولت با تصمیمی شجاعانه به جای پرداخت یارانه در ابتدای زنجیره، مدیریت آن را به انتهای زنجیره و به خود مردم واگذار کرده تا بازار در اختیار بازاریان و مردم باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 05
کد خبر: ۲۹۸۶۸۶
معاون استاندار تهران: مدیریت یارانه مستقیماً به مردم سپرده شد

به گزارش راهبرد معاصر؛ حشمت‌الله عسگری روز دوشنبه ۱۵ دی در نشست با رؤسای اتحادیه‌ها، اعضای هیئت‌رئیسه اتحادیه‌ها و اتاق اصناف با تشریح ابعاد طرح جدید اقتصادی دولت اظهار کرد: معتقدیم بازار باید دست بازاری باشد و بر همین اساس دولت تصمیم گرفت یارانه را به‌جای ابتدای زنجیره مستقیماً به مردم منتقل کند.

وی با بیان اینکه یارانه‌ای که امروز به حساب مردم واریز می‌شود پیش از این نیز وجود داشت، افزود: این منابع در گذشته عملاً به جیب مردم نمی‌رفت و در مسیر‌های دیگری هزینه می‌شد، اما اکنون مدیریت آن به‌صورت مستقیم به مردم سپرده شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با اشاره به عزم جدی دولت در اجرای این سیاست تصریح کرد: دولت با آگاهی از هزینه‌ها و پیامد‌های این طرح و با شجاعت این تصمیم را به نفع مردم اتخاذ کرده و در شرایط سخت اقتصادی پای آن ایستاده است.

عسگری با مقایسه این طرح با تجربه‌های گذشته گفت: برخلاف طرح‌های پیشین، دولت این بار مصمم است به همان میزان که قیمت‌ها تغییر می‌کند، یارانه نیز متناسب با آن اصلاح شود و مردم به‌عنوان بازیگران اصلی این طرح دیده شده‌اند.

وی با اشاره به امکان خرید مردم از حدود ۳۰۰ هزار واحد فروشگاهی در سراسر کشور، رونق تولید و صادرات را از آثار مثبت این سیاست دانست و خاطرنشان کرد: با حذف رانت‌های ارزی و یارانه‌ای، مسیر شفافیت اقتصادی هموار شده و دوره رانت و سودجویی به پایان رسیده است.

در پایان با قدردانی از همراهی اصناف و بازاریان گفت: در تهران، اصناف همواره در صحنه حضور داشته‌اند و این همراهی سرمایه‌ای مهم برای عبور از شرایط فعلی است؛ تصمیم‌های اخیر دولت نیز در راستای حمایت از بازاریان اتخاذ شده و موفقیت این طرح می‌تواند زمینه‌ساز تصمیمات مهم‌تر در آینده باشد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: یارانه کالابرگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار