لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

اصلاح‌طلبان نمی‌توانند خودشان را از دولت روحانی جدا کنند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: اصلاح‌طلبان با بیانیه‌ها و اعلام مخالفت‌های امروز خود نمی‌توانند خودشان را از دولت روحانی جدا کنند و به جهت عملکرد ضعیف دولت، باید پاسخگوی مردم باشند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسین نقوی‌حسینی با اشاره به انتقاد تند برخی از اصلاح‌طلبان از دولت روحانی بویژه پس از گرانی بنزین، گفت: در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و این افراد با این اظهارات می‌خواهند خودشان را از عملکرد دولت مبرا کنند.

 

وی با اشاره به اینکه هدف جریان اصلاحات از این سخنان کاملا سیاسی است، ادامه داد: اصلاح‌طلبان اگر در ادعای خود صادق هستند، باید از شش سال قبل عملکرد دولت را بررسی و در مواقعی مورد نقد قرار می‌دادند نه آنکه با نزدیک شدن به زمان انتخابات تغییر موضع دهند.

 

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتقاد این روزهای جریان اصلاحات فرار رو به جلوست، تصریح کرد: اصلاح‌طلبان به دنبال آن هستند که از هر فضایی بهره‌برداری سیاسی کنند اما بدانند که مردم حمایت‌های آنان از دولت را فراموش نمی‌کنند و اظهارات امروز آنان را نمی‌پذیرند.

 

نقوی‌حسینی تاکید کرد: روحانی حاصل ائتلاف گروه‌های اصلاح‌طلب است و بر این اساس اصلاح‌طلبان باید پاسخگوی عملکرد وی باشند.

 

وی متذکر شد: جریان اصلاحات در هر دو دوره انتخابات ریاست جمهوری اخیر پشت روحانی بودند و از وی حمایت‌های ویژه‌ای کردند و اگر به واقع از عمکرد دولت ناراضی بودند، نباید در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم هم مجددا از روحانی حمایت می‌کردند.

 

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز اصلاح‌طلبان نمی‌توانند از مسئولیت عملکرد دولت شانه خالی کنند، گفت: اصلاح‌طلبان با بیانیه‌ها و اعلام مخالفت‌های امروز خود نمی‌توانند خودشان را از دولت روحانی جدا کنند و به جهت عملکرد ضعیف دولت، باید پاسخگوی مردم باشند.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار