کالابرگ‌ یک میلیونی به حراج گذاشته شد

برخی از افراد با انتشار آگهی‌هایی در فضای مجازی به فروش کالابرگ الکترونیک دست زده‌اند
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 08
کد خبر: ۲۹۸۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در روز‌های نخست اجرای طرح جدید کالابرگ دولت، برخی شهروندان به جای استفاده از کالابرگ‌های حمایتی، آنها را در بازار‌های غیررسمی با قیمت‌هایی پایین‌تر از ارزش اسمی به فروش گذاشته‌اند.

حمایت دولت که قرار بود مستقیماً به مصرف کالا‌های اساسی منجر شود، اکنون به ابزار خرید و فروش تبدیل شده است. خریداران این کالابرگ‌ها ممکن است افراد سودجو یا مصرف‌کنندگانی باشند که می‌خواهند از تخفیف بهره‌مند شوند. در هر دو حالت، هدف سیاست یعنی هدایت منابع یارانه‌ای به مصرف ضروری خانوار‌ها دچار انحراف می‌شود.

معامله کالابرگ‌ها در بازار آزاد می‌تواند اثرات جانبی اقتصادی به همراه داشته باشد و تبدیل اعتبار کالایی به پول نقد، نقدینگی را در سایر بخش‌های بازار افزایش می‌دهد و ممکن است تقاضا را در کالا‌های غیرمشمول بالا ببرد.

کالابرگ‌ یک میلیونی به حراج گذاشته شد

از سوی دیگر، فعالیت دلالان و واسطه‌ها در خرید عمده کالابرگ‌ها می‌تواند سبب انباشت و اختلال در عرضه کالا‌های سبد شود. سلسله این تحولات ممکن است سیاست کنترل تورم کالا‌های اساسی را بی‌اثر کند و حتی موجب رشد قیمت‌ها در بخش‌های دیگر گردد./باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: کالابرگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر