ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی تداوم انباشت آلودگی جو در شهرهای صنعتی از جمله تهران، کرج و اصفهان تا ظهر امروز شنبه (۲۰ دی‌ماه) از ورود سامانه بارشی جدید از سه‌شنبه (۲۳ دی‌ماه) به ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 10
کد خبر: ۲۹۹۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۲۰ دی‌ماه) در کل نوار غربی، دامنه‌های جنوبی البرز و در برخی نقاط استان‌های اصفهان، نیمه شمالی بوشهر، فارس، یزد و خراسان رضوی بارش باران و برف و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در سواحل دریای خزر ابرناکی، وزش باد شمالی، کاهش دما، بارش باران، در دامنه و ارتفاعات بارش برف، مه‌گرفتگی و وزش باد انتظار می‌رود.

وی ادامه داد: یکشنبه (۲۱ دی‌ماه) در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و جنوب سیستان و بلوچستان بارش پراکنده و افزایش وزش باد رخ می‌دهد و به‌تدریج سامانه از شرق کشور خارج می‌شود بنابراین دوشنبه (۲۲ دی‌ماه) تنها در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر، افزایش ابر، وزش باد و در ارتفاعات رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: سه‌شنبه (۲۳ دی‌ماه) سامانه بارشی دیگری از غرب کشور وارد می‌شود و سبب ابرناکی و بارش در نوار غربی و دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود اما چهارشنبه (۲۴ دی‌ماه) علاوه بر مناطق ذکر شده نوار شمالی و بخش‌هایی از مرکز را در برمی‌گیرد.
وی افزود: تا ظهر امروز در شهرهای صنعتی از جمله تهران، کرج و اصفهان تداوم انباشت آلودگی جو پیش‌بینی می‌شود و برای جنوب، مرکز و در نوار شرقی کشور افزایش وزش باد و در برخی مناطق گرد و خاک انتظار می‌رود همچنین امروز غرب،‌ خلیج فارس و دریای خزر مواج خواهد بود. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۱ دی‌ماه) کمی ابری گاهی وزش باد به‌تدریج غبار محلی با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲۲ دی‌ماه) صاف همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا و پس فردا (۲۱ و ۲۲ دی) شهرکرد با کمینه دمای ۱۰- و ۹- سردترین و بندرعباس با ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور پیش‌بینی می‌شوند./ایسنا

کلمات کلیدی: سامانه بارشی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار