سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

لاریجانی: پاسخ ایران به حمله اسرائیل و آمریکا دردآور خواهد بود

لاریجانی: پاسخ ایران به حمله اسرائیل و آمریکا دردآور خواهد بود لاریجانی در واکنش به حمله احتمالی آمریکا و اسراییل به ایران، گفت: نیرو‌های مسلح ایران برای‌شان برنامه‌ریزی کرده‌اند. حتما طوری عمل خواهند کرد که برای‌شان دردآور باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۲۲ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 12
کد خبر: ۲۹۹۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی لاریجانی در حاشیه تجمع مردم تهران در محکومیت اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران گفت: حضور انبوه مردم در تجمع امروز نشانه و پیام روشنی به اغتشاشگران و حامیان آمریکایی و اسرائیلی آن دارد.

در همین حین، چند نفر از مردم اجتماع‌کننده خطاب به لاریجانی یادآور شدند که حالا که مردم بار دیگر به میدان آمدند فکری برای آنها بکنید تا این وضعیت اقتصادی غیرقابل تحمل به سامان شود، که لاریجانی نیز با تبسم به آنان گفت: ان‌شاءالله

وی در واکنش به حمله احتمالی آمریکا و اسراییل به ایران، گفت: نیرو‌های مسلح ایران برای‌شان برنامه‌ریزی کرده‌اند. حتما طوری عمل خواهند کرد که برای‌شان دردآور باشد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار